#1 Zonder kleren rondlopen

Vrouwen vinden het heerlijk om alles even volledig los te laten wanneer het rijk van hun alleen is. En met ‘alles loslaten’ bedoelen we ook écht alles.

#2 Favoriete muziek luisteren

Als je alleen thuis bent is er niemand die jou kan oordelen op je muzieksmaak. Je kan luisteren wat je maar wilt en je kan een nummer zo vaak luisteren als het maar kan, en er stiekem ook nog een dansje op doen terwijl niemand meekijkt.

#3 Slapen

Als je moe bent na een lange werkdag is een powernap heerlijk. Er is niemand die jou kan wakker maken en je kan lekker ongestoord slapen.

#4 Eten bestellen

Als een vrouw alleen thuis is, vindt ze het fijn om te eten waar ze zelf zin in heeft. Er is niemand die haar erop kan oordelen dat ze een Big Mac bestelt met een lekkere grote portie friet. En het allerbelangrijkste: ze hoeft haar eten met niemand te delen.

#5 Selfies maken

Een vrouw vindt het heerlijk om eens in de zoveel tijd zichzelf een lekkere make-over te geven en er helemaal op los kan gaan met het maken van selfies. Je hebt alle plekken in het huis om een perfecte fotoshoot te houden. Uiteindelijk kiest ze maar één foto uit, maar het gaat om het idee en niemand kan haar daarop oordelen.

#6 Lekker veel snacken

Een vrouw pakt het liefst alles uit de kast wat er is met haar favoriete serie op de televisie wanneer ze alleen thuis is.

#7 Plassen met de deur open

Stiekem doen wij mannen dit ook en wij vinden het heerlijk. In zo’n wc voel je je anders toch een beetje opgesloten. Gelukkig denken veel vrouwen daar hetzelfde over.

#8 Scheten en boeren laten

Mannen laten vaak scheten en boeren in het openbaar, en soms vinden we het zelfs ook nog eens grappig. Vrouwen hebben die behoeftes ook, maar onderdrukken dit eerder in het openbaar. Als je alleen thuis bent is er niemand die daar wat van kan zeggen.