De Action verbreedt jouw ontspanmomentje

Je moet ervan houden, maar als je de trotse eigenaar van een bad bent is dit waarschijnlijk je favoriete plekje in huis. Een fervent “badderaar” kan er soms wel een uur of langer in liggen en genieten van het warme water. Eén nadeel: het is vrij lastig om het één en ander mee te nemen in bad. En dat terwijl je vaak toch wel behoefte hebt aan een boek, je telefoon of een glaasje drinken.

De Action heeft hier echter een vrij gemakkelijk oplossing voor: een uitschuifbare bamboe badplank met houders voor boeken, bekers, smartphones en tablets. Oftewel: geen verzopen telefoons of afgebladderde boeken, maar alles wat je in bad wil gebruiken binnen handbereik.

De uitschuifbare badplank van bamboe is dé must-have voor in bad

De uitschuifbare badplank van de Action is gemaakt van 100% ecologisch bamboe. Dat betekent dat de badplank een marge heeft van 50 tot 85 centimeter, afhankelijk van de grootte van je bad. De badplank heeft daarmee een oppervlakte van 50-85 bij 18 bij 4 centimeter en is daarmee geschikt voor ieder standaard bad. De bamboeplank zorgt ervoor dat je alles wat je nodig hebt in bad binnen handbereik hebt. Zo kun je eenvoudig een film of serie kijken via je tablet via een uitklapbare leuning. Houd je meer van lezen, dan kun je deze eveneens op de badplank plaatsen. Voor een smartphone of beker zijn bovendien speciale houders gemaakt, zodat je kunt genieten van een glaasje drinken of een ontspannend muziekje. Het feit dat de badplank van bamboe is gemaakt draagt bij aan de rustgevende sfeer die wenselijk is bij het nemen van een bad.

In de video hieronder zie je hoe handig de badplank van de Action is:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Action Nederland® (@actionnederland)