Leon Hart, de privédetectivedirecteur

Leon Hart is de directeur van Intime Investigations Ltd, waar meer dan 250 agenten wereldwijd aan discrete zaken werken. Ze gebruiken gps, afluisterapparatuur en andere technologieën om tot een conclusie te komen. Hij vertelt verschillende verhalen over vreemdgangers, wat hij de afgelopen jaren heeft meegemaakt tijdens zijn werk. De ene is nog gekker dan de andere

Schokkende ontdekking

Een man is al 50 jaar getrouwd en heeft een prachtige familie opgebouwd. Wat blijkt? Hij heeft stiekem een tweede leven opgebouwd met een andere vrouw. Gewoon in hetzelfde dorp als zijn partner! Hoelang hij dit al deed? Zolang als dat het huwelijk al duurt. Hij heeft twee kinderen en drie kleinkinderen met de vrouw met wie hij mee vreemdging. Een klassiek geval van bedrog.

Een affaire in de Lucht

Denk je dat alleen zakenlui de ‘zakenreis’ smoes gebruiken om erop los te flirten? Think again. Een of andere rijke man bleek niet één, niet twee, maar drie verschillende families aan het lijntje te houden, verspreid over verschillende landen. Hoe deed hij dat? Hij is piloot, dus met zijn eigen vliegtuig. Hij vloog heen en weer tussen zijn geheime liefdes, als een echte Casanova.

Het dubbele leven van een “Sportman”

Dan hebben we nog de golfer. “Hij parkeerde zijn auto bij de golfclub en verstopte zijn telefoon in een struik. Vervolgens glipte hij er stiekem vandoor naar een hotel. Ondertussen bleef zijn telefoon keurig aangeven dat hij de hele dag op de golfbaan was.” Slim, maar niet slim genoeg voor onze detective, Leon Hart.

Waarom gaan mensen vreemd?

Dr. Louise Goddard-Crawly, psycholoog, geeft aan dat veel vreemdgangers het doen uit angst voor de emotionele klap van een break-up. Anderen voelen zich afhankelijk van hun partner, zowel emotioneel als financieel, dat ze niet durven weg te gaan.

Het is dus duidelijk dat bedriegers niet vies zijn van wat inventiviteit als het gaat om het verbergen van hun affaires. Het is behoorlijk triest dat sommige mensen de boel zo belazeren in plaats van gewoon eerlijk te zijn tegen hun partners.