Waarom reageert de ander niet op je appjes?

Wanneer je berichtjes stuurt naar degene met wie je aan het daten bent, verwacht je natuurlijk altijd gewoon een appje terug. Je bent simpelweg namelijk gewoon een gesprek aan het voeren. Wanneer ze dit niet doet, hoop je er op dat ze gewoon druk is met iets en dat ze daarom niet kan reageren. Dit kan natuurlijk wel het geval zijn, maar de kans is eerlijk gezegd best wel klein. Als een vrouw namelijk helemaal ‘hoteldebotel’ over je zou zijn, zou ze regelmatigĀ  op haar telefoon kijken of dat je een berichtje gestuurd hebt (de meeste vrouwen dan). Wanneer ze dus niet reageert, is er een grote kans dat ze eigenlijk helemaal niet aan je denkt…

 

Wat kan je doen als een vrouw niet reageert?

Je wilt natuurlijk wel gewoon dat ‘je meisje’ terug appt. Het is begrijpelijk dat je erg aan jezelf twijfelt als ze niks terug stuurt. Daarom hebben we een paar opties voor je opgesomd, waardoor je de situatie misschien kan veranderen.

1 App zelf ook snel terug

Kan het zijn dat je ‘een slechte apper‘ bent? Als er iets is waar vrouwen niet tegen kunnen, is het wel die zin. Gebruik de zin niet als een excuus zodat je zelf altijd maar kan bepalen wanneer je haar terug appt. Als een vrouw je leuk vindt, wil ze graag contact met je. Het is dus het beste om het moment dat ze jou appt, gelijk terug te appen. Wanneer jij namelijk telkens drie uur of misschien zelfs langer erover doet om terug te appen, gaat zij waarschijnlijk precies hetzelfde doen (ook al ziet ze de appjes gewoon voorbij komen). Ze krijgt hierdoor namelijk het gevoel alsof ze niet belangrijk voor je is, terwijl jij daar misschien heel anders over denkt.

Reageert ze niet op je berichtje? drie dingen die je wel en niet kan doen

2 Vermijd twee of drie keer achter elkaar appen

Heb je een appje gestuurd en reageert de ander niet? Ga dan niet vraagtekens of andere appjes sturen waardoor het lijkt dat je geen geduld hebt. Vrouwen krijgen dan het gevoel alsof je jezelf op haar aan het forceren bent. Het lijkt hierdoor een beetje alsof je ‘desperate‘ bent. Zo wil je natuurlijk niet overkomen. Een beetje zelfverzekerdheid mag echt wel.

3 Wacht een dag of twee en bespreek de situatie

Heeft ze naar twee of drie dagen nog niks gestuurd, of doet ze er vaak gewoon meer als een dag over? Het is totaal niet verkeerd om dan aan haar te vragen hoe zij nu eigenlijk over denkt. Vrouwen hebben vaak veel een beetje een ‘zwak’ voor gevoelige mannen (tot een bepaalde hoogte dan). Vraag gewoon aan haar hoe zij in de ‘situatie’ tussen jullie staat en stel je hebt echt gevoelens voor haar, vertel dit tegen haar. Het kan misschien moeilijk zijn omdat je geen blauwtje wil lopen, maar ook dat hoort erbij. Of misschien vind je haar eigenlijk niet echt relatie materiaal en probeer je haar in de friendzone te zetten. Ben altijd gewoon eerlijk over je gevoelens.