Wat is een warmtekussen?

Een warmtekussen is een kussen dat, naast het feit dat het je natuurlijk veel comfort biedt, ook nog eens voor heerlijke verwarming zorgt. Zo heeft een warmtekussen aan de binnenkant een verwarmingspaneel. Deze zorgt ervoor dat je een aangename en gezonde warmte krijgt die je door het hele lichaam voelt. Erg lekker en comfortabel, vooral als je het koud hebt en lekker snel warm in je bed of op de bank wil kruipen. Maar hoe werkt zo’n warmtekussen dan? Een warmtekussen is aan de binnenkant van een infrarood paneel voorzien. Deze is op drie verschillende warmtestanden in te stellen, zodat je het kussen naar wens kunt instellen. Deze warmte is gelijk voelbaar. De stralingswarmte van infrarood zorgt er namelijk voor dat je direct een aangename warmte op je lichaam voelt. Omdat warmtekussens over een sterke batterij beschikken, zijn deze draadloos te gebruiken en heb je dus geen last van vervelende kabels die in de weg liggen. Wanneer de batterij leeg is, kun je het kussen weer eenvoudig met de bijgeleverde oplader opladen.

Comfortabele warmtekussen van de HEMA voor slechts € 69,-

Bij dit comfortabele warmtekussen van de HEMA heb je de keuze uit drie verschillende standen. Op stand 1 kun je het kussen zelfs 7 tot 9 uur lang gebruiken zonder ‘m tussendoor te hoeven opladen. Dit is natuurlijk ideaal voor lange winteravonden. De hoes is erg zacht wat natuurlijk voor extra comfort zorgt en wat het nog lekkerder maakt om er op te liggen. Dankzij het vierkante formaat van 50×50 cm kun je het warmtekussen van de HEMA makkelijk gebruiken waar je wil, in bed of op de bank. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen tussen de kleuren beige en groen. Ook het schoonmaken gaat met het grootste gemak: de hoes kun je er heel makkelijk afhalen om ‘m vervolgens in de wasmachine te doen. Is dat even lekker!

Het warmtekussen van de HEMA is erg populair, want online waren de kussens binnen no-time uitverkocht. In de winkels zijn er nog wel een paar beschikbaar. Ga voor meer informatie hier naar de website van HEMA.