Joe Goldberg is compleet geobsedeerd in de serie You

Voor degene die de verhaallijn van deze serie niet kennen: You gaat over een man genaamd Joe Goldberg (gespeeld door Penn Badgley), de manager van een boekhandel. Joe wordt smoorverliefd op de blonde schrijfster Guinevere Beck (Elizabeth Lail). In eerste instantie lijkt het alsof Joe gewoon super verliefd is op Guinevere en daarom veel voor haar over heeft, maar al snel bevindt zich hier een donkere twist. Joe raakt namelijk uiteindelijk zo geobsedeerd door haar dat hij letterlijk ALLES ervoor over heeft om Guinevere gelukkig te maken. Zo is het voor hem geen enkel probleem om mensen uit de weg te ruimen wanneer zij een obstakel vormen.

Terug naar waar we gebleven zijn in het verhaal

Zoals gezegd zijn we nu eigenlijk al bij seizoen drie. In dit seizoen kregen Joe en Love hun eerste kindje en verhuisden zij naar “zielloze buitenwijk”, zoals Joe dit zelf vertelde in de serie. De wijk was erg veilig, tot het moment dat zij er gingen wonen. In de korte tijd dat ze in hun nieuwe huis wonen krijgt Joe een oogje op de buurvrouw. Dit betekent dat er een nieuwe obsessie begint te ontstaan. Seizoen drie van You kun je op een manier ook wel een beetje omschrijven als chaotisch. Zo heb je in de eerste paar afleveringen als gelijk twee dode inwoners in hun nieuwe woonplaats en heeft Joe niet één, maar zelfs twee nieuwe obsessies. Ook is Love opeens een serial killer, waardoor er zoveel gebeurt dat je het soms niet meer bij kon houden.

Aan het einde van het seizoen zie je Joe zijn koffers pakken en zie je dat hij is vertrokken naar Parijs. Het lijkt er dus op dat Joe op geen enkele manier veranderd is en maar voor één reden naar Parijs is gegaan, namelijk Marianne. Het wordt dus overduidelijk weer een super spannend seizoen met hoogstwaarschijnlijk een aantal nieuwe slachtoffers van Joe.

Wanneer kun je You seizoen 4 kijken op Netflix?

Netflix pakt het een keer anders aan als het gaat om de releasedatum. You seizoen 4 wordt namelijk in twee delen opgesplitst. Deel 1 ga je vanaf 9 februari kunnen kijken op Netflix. Deel 2 zou je toch nog even voor moeten wachten, want die komt pas uit op 9 maart.

Heb jij nu ook zo’n zin in dit nieuwe seizoen? Vergeet zeker niet eerst als voorproefje de trailer hieronder te bekijken: