Wanneer komt Ozark seizoen 4 op Netflix?

Ozark seizoen 4 wordt extra lang en daardoor is het laatste seizoen opgesplitst in twee delen. Normaal beschikt een seizoen van de serie over tien afleveringen, maar dit keer zal het maar liefst 14 afleveringen tellen. Dus je kan twee keer zeven afleveringen verwachten aankomend jaar.

Acteur Jason Bateman maakte onlangs al bekend dat het laatste seizoen eraan zit te komen. Hij vertelde dat de eerste afleveringen ergens in januari 2022 op Netflix zullen verschijnen; en hij had gelijk. Netflix deelde de onderstaande video zojuist op YouTube, waarin de exacte releasedatum van seizoen 4 (part 1) vermeld staat.

 

Zoals je in de video kan zien, zal je het eerste deel van seizoen 4 van Ozark kunnen bekijken vanaf 21 januari 2022. Vanaf die dag kunnen we zien hoe het afloopt met de zaken van de familie Byrde. Althans, voor een deel. Wanneer het tweede deel van het laatste seizoen – dus de allerlaatste 7 afleveringen – op Netflix verschijnen, is nog een groot mysterie.

Ben je vergeten waar we zijn gebleven in de verhaallijn van deze toffe Netflix serie? Lees dan alle info over Ozark seizoen 4.