Seizoen 1 van de Nederlandse serie maakte indruk op NPO

Nasrdin Dchar, ook wel bekend van de succesvolle serie Mocro Maffia, speelt in deze nieuwe serie de rol van Mardik. Dit is een rechercheur van Afghaanse afkomst. Hij leidt een rustig leven met vrouw en kind, maar wordt door zijn afkomst ook nauwlettend in de gaten gehouden door AIVD-agent Joëlle. Het AIVD ontdekt iets over zijn verleden waardoor hij gewantrouwd wordt. Als Mardik op een avond een verontrustend sms’je ontvangt over zijn jeugdvriend Faysal,die naar Nederland is gekomen, verdenkt Mardik hem van een terroristische aanslag. Mede door de grimmige plannen van zijn jeugdvriend, wordt Mardik ook niet vertrouwd.

De film krijgt van de bekende site IMDb het cijfer 7,7 van de 10 sterren en scoort dus aardig hoog. Ook bij het publiek valt de serie erg in de smaak waardoor velen zich afvragen wanneer seizoen 2 op Netflix te zien zal zijn.

Wanneer is Het Gouden Uur seizoen 2 te zien op Netflix?

NL Film liet afgelopen mei al weten dat de Nederlandse serie een vervolg krijgt. Winning! Op dat moment ging het tweede seizoen ook al direct in ontwikkeling. Er wordt verwacht dat de serie in het vervolg laat zien wie Faysel geholpen heeft. Aan het einde van seizoen 1 werd namelijk duidelijk dat hij waarschijnlijk hulp heeft gehad van iemand die bij de politie werkt. Het eerste seizoen verscheen bijna een jaar na de première op NPO pas op Netflix, dus er wordt verwacht dat we voor de releasedatum van seizoen 2 ook nog iets langer dan een jaar moeten wachten.

Bekijk hieronder de trailer van Het Gouden Uur: