You seizoen 4 is opgesplitst in twee delen

Sera Gable onthulde dat het aankomende seizoen zo intens gaat zijn, dat de kijkers wel een adempauze moeten hebben tussendoor. Bizar! In een Instagram-bericht dat volgde op het Netflix fan-evenement genaamd Tudum onthulde Gamble dat de fans waarschijnlijke zullen genieten van een pauze van Joe. Joe Goldberg neemt in seizoen vier een nieuwe naam aan, Jonathan Moore. “Maak kennis met professor Jonathan Moore”, schreef ze op Instagram.

Zie hier Instagram-bericht hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sera Gamble (@seragamble)

Sera Gamble voegde eraan toe: “Vertrouw me, je hebt de tijd nodig om te verwerken… en misschien een paar vriendelijke weddenschappen te plaatsen over waar het allemaal naartoe gaat.” Fans vonden het geweldig en kunnen nu al niet wachten tot februari volgend jaar.

Ook acteur Penn Badgley laat zich uit over het nieuwe seizoen

Penn Badgley, die Joe Goldberg speelt, bevestigde ook dat het aankomende seizoen van You anders zal verlopen. “De toon is vergelijkbaar, maar toch net iets anders. Het is bijna alsof we het genre een beetje aanpassen. En ik denk dat het werkt”, vertelde hij aan Entertainment Tonight.

Het ziet er in ieder geval naar uit dat Joe Goldberg, of moeten we nu Jonathan Moore zeggen, op het punt staat on de grootste stalker te worden van Londen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door YOU (@younetflix)