Waarom verliest ze haar interesse in jou?

Het is gewoon best lastig af en toe: de interesse wekken van een vrouw. Soms ben je nog met iemand aan het daten en voel je dat ze haar interesse verliest, of je zit al even in een relatie en ze begint het saai te vinden. In beide gevallen kan het zo zijn dat jij er iets aan kan doen. Gelukkig hebben we een aantal redenen kunnen vinden waardoor zij haar interesse in je verliest.

Zo zorg je er dus nooit meer voor dat een meisje interesse in je verliest en ze misschien afhaakt.

1. Ze voelt zich oncomfortabel

Eén van de redenen waarom ze zich niet comfortabel bij je voelt, is omdat haar iets dwarszit. Zo kan het zijn dat ze iets niet vertelt, omdat ze dan het gevoel heeft dat je boos wordt of dat jullie uit elkaar zouden groeien. Hierdoor kan ze afstandelijk gaan doen en kan jij het gevoel hebben dat er iets niet klopt. De oplossing: praat met haar over hoe jij je voelt en vraag wat er aan de hand is. Wil ze het in eerst instantie niet toegeven? Dan kan je doorvragen op haar gevoelens.

2. Je support haar niet genoeg

In een relatie is het van groot belang dat je elkaar support, hoe dan ook. Het kan dus zijn dat je haar niet genoeg support. Natuurlijk kan het in jouw ogen wél zo zijn, maar iedereen heeft zo zijn of haar behoeftes en kan het dus zijn dat zij het meer nodig heeft dan dat jij het nu doet. Dus wanneer ze weer een spannende meeting heeft, wens haar extra veel succes.

ze is interesse verloren

3. Ze vertrouwt je niet

Wellicht is er in het verleden iets voorgevallen waar ze nog steeds last van heeft, zoals het feit dat je misschien vreemd bent gegaan. Door zo’n actie kan haar vertrouwen in je flink zijn aangetast en kan het zijn dat ze daar nog steeds mee zit. Ook al is dat niet zo geweest, als je niet open bent over wat je doet en waar je naartoe gaat, of je doet ergens geheimzinnig over, kan het zijn dat je haar vertrouwen schaadt. Probeer dus altijd eerlijk te zijn naar een meisje.

4. Ze voelt zich niet geliefd

Knuffel je haar wel genoeg? En vertel je haar wel regelmatig dat je blij met haar bent? Natuurlijk kan je dan zeggen: ja, maar dat weet ze ondertussen wel. Dat klopt, maar vrouwen vinden het vaak toch fijn als je het nog een keer zegt wanneer ze die bevestiging nog even nodig hebben. En wat kost het je voor een moeite, even een knuffel of een compliment?

is ze nog geinteresseerd

5. Je vecht niet voor haar

Als jullie problemen hebben of jullie hebben ruzie, vecht je dan voor haar? Wanneer je dat niet genoeg doet, zal ze dat merken en zal haar interesse langzaam wegzakken. Waarom? Omdat ze niet ziet dat je moeite voor haar doet. Probeer dus altijd voor haar te vechten en sorry te zeggen, ook al is het een keer niet jouw schuld.

6. Er is iemand anders

Oef, ja, dit is heel pijnlijk. Het kan zomaar zijn dat jij het te druk hebt met andere zaken en je een beetje langs elkaar heen leeft. Wanneer zij dan van iemand anders meer aandacht krijgt, bestaat er een kans dat ze daar op in gaat en het fijn vindt dat ze ergens anders wél aandacht krijgt. En als ze dan minder geïnteresseerd is in jou als persoon, kan het dus daaraan liggen.