De carrière van Wesley Sneijder

Natuurlijk kennen de meeste mensen deze man wel. Maar heb je nou echt geen idee, dan volgt hier een kleine introductie. Wesley Sneijder is geboren op 9 juni 1984 in Utrecht. De voormalige profvoetballer speelde tussen 2002 en 2019 voor clubs als Ajax, Real Madrid, Galatasaray, Internazionale, OGC Nice en Al-Gharafa. Daarnaast debuteerde hij in 2003 in het Nederlands elftal. Na vele jaren gevoetbald te hebben en prijzen gewonnen te hebben, stopte Sneijder in 2019.

Verder kennen velen Wesley ook als de ex-man van Yolanthe Cabau. Met deze prachtvrouw is hij negen jaar getrouwd geweest en heeft hij een zoontje (Xess Xava) gekregen. Wesley heeft nog een zoon van de vrouw met wie hij daarvoor samen was.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@wesleysneijder)

Wesley Sneijder zijn bedrijf

Wat ook erg interessant is om te weten, is dat Wesley Sneijder een eigen bedrijf heeft genaamd WesYol B.V. (vernoemd naar zijn ex-vrouw Yolanthe). Echter is Wesley hier wel volledig de eigenaar van. Deze heeft hij in oktober 2013 opgericht met als doel het exploiteren van de image van zichzelf, Wesley. Maar doordat hij tegenwoordig vaak te zien is op televisie als analyticus en in commercials, is niet alleen zijn imago aan het stijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@wesleysneijder)

Eigen vermogen WesYol B.V.  flink gestegen

Wat blijkt, is dat het eigen vermogen van het bedrijf flink gestegen is. Hier kwamen we achter dankzij BekendeBuren. De laatste paar jaar stelde het namelijk niet veel voor, beter gezegd: niks. In 2019 was het eigen vermogen van WesYol B.V. zelfs 1387 euro in de min. Hier zal hij heus niet wakker van hebben gelegen. Het vermogen van Wesley Sneijder is namelijk indrukwekkend.. Maar heeft zijn image dan echt zo’n lage waarde?

In 2020 bleek het wel anders, het eigen vermogen van het bedrijf dat zijn image exploiteert steeg namelijk naar meer dan 120.000 euro. Dat is een flinke sprong! Wij zijn benieuwd of dit het begin is van een verdere stijging.