Laat je vrienden je helpen

Mensen ontmoeten via vrienden of kennissen is een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je iemand ontmoet met dezelfde waarden. Zij bevinden zich namelijk kort bij jouw vriendenkring, wat de kans op een match vergroot.  Het kan lastig zijn om aan je vrienden toe te geven dat je actief op zoek bent naar een relatie, maar ze zullen hoogstwaarschijnlijk blij zijn om voor jou een afspraakje te regelen. Wie kent jou immers beter dan je beste maten?

Ontmoet mensen door activiteiten en hobby’s

Een van de beste opties, na het ontmoeten van potentiële partners door vrienden, is door haar te ontmoeten via een gedeelde interesse. Kortom, mensen die je tijdens je ‘buitenschoolse activiteiten’ tegenkomt, zijn eerder jouw mensen. Let wel op, niet elke vrouw in deze setting verwacht dat hun gymles een singles ontmoetingsplek kan zijn, dus zorg ervoor dat je haar respectvol benadert. Wees er cool mee als ze op dit moment niet op zoek is naar een date. Het mooie is wel… als jullie op date gaan, heb je al iets om over te praten!

couple daten man man

Wees voorzichtig als het gaat om collega’s

Omdat wij veel van onze tijd doorbrengen op werk, komt het vaak voor dat er iets opbloeit op de werkvloer. Hoewel we werkplekdating niet meteen afwijzen, raden we je wel aan extra voorzichtig te zijn. Zorg ervoor dat je in verschillende teams of afdelingen zit, want daten met mensen met wie je een onevenwichtige machtsrelatie hebt, is niet fijn.

Probeer online datingsites en -apps

Tegenwoordig heeft elke vrijezel wel een keer op een datingsapp of website gezeten. Iets voor jou of niet, probeer het een keer! Je komt er mensen tegen die je anders niet snel zou ontmoeten. Eerst moet je een boeiend en aantrekkelijk profiel maken. Zorg voor een gevarieerd aanbod aan foto’s die jouw persoonlijkheid en interesses laten zien, een geestige, aantrekkelijke bio en voldoende basisinformatie over jezelf (waar je woont, wat je baan is, wat je hobby’s zijn, enz.). Op deze manier krijgen vrouwen een juiste eerste indruk van je.

 

Mocht je dan eindelijk je match gevonden hebben en haar een onvergetelijke date willen bezorgen. Dit zijn de 5 leukste plekken om te daten in Amsterdam.