Welke kledingstukken vinden vrouwen lelijk bij mannen?

Je kan ons deze periode uittekenen in een warme coltrui, stijlvolle overcoat en casual pantalon. Stuk voor stuk kledingstukken waarin mannen er goed uitzien. Vrouwen zullen dat beamen. Maar wat zijn juist items die vrouwen lelijk vinden staan? Dit zijn vijf kledingstukken die je het beste vandaag nog uit je kast kunt verbannen.

 

1. T-shirts met diepe V-hals

Eén van de mannen kledingstukken die je beter weg kunt gooien: T-shirts met diepe v-halsen. Zo’n shirt kan handig zijn onder een overhemd of trui, maar in de zomer is het echt een no-go om met een shirt tot op je navel over straat te lopen. Ga bij twijfel altijd voor een exemplaar met een ronde hals.

kledingstukken die vrouwen lelijk vinden

Een tip van de redactie: met een zwart of wit basic T-shirt zit je altijd goed. Zorg voor een kwalitatief goed shirt met een ronde hals.

2. Korte broeken die net over de knie vallen

Ook korte broeken die net niet helemaal kort zijn vinden vrouwen lelijk. Ga voor een kort model of ga voor een dunne lange broek in de zomer, bijvoorbeeld één van linnen. Door een korte broek te dragen die net over de knie valt, komt je look niet mooi tot z’n recht. De aandacht blijft namelijk toch vooral uitgaan naar die gekke lengte.

3. Tanktop

Eén van de kledingstukken die wij mannen prima vinden, maar vrouwen niet, zijn tanktops. Bedoeld om te sporten of in te slapen, maar naar het park, de stad of het terras sla jij geen goed figuur als je een tanktop aanhebt. Ga in plaats daarvan voor een casual overhemd of een stijlvolle polo.

tanktop

4. Te strakke jeans

Qua broeken zit je al gauw goed. Een pantalon, mooie chino of een nette jeans valt allemaal in de smaak. Jeans die echt veel te strak zitten vinden vrouwen echter lelijk. Zo kan het al gauw lijken alsof jij uit je broek knapt. Ga in plaats daarvan voor een slim-fit model, of verdiep je in het verschil tussen tapered fit en slim-fit om jouw ideale pasvorm te vinden.

5. Dun sjaaltje

Ja, accessoires zijn belangrijk. Maar met dunne sjaaltjes sla je toch de plank mis. Het staat onnodig, biedt niet de warmte die een echte sjaal wel biedt en is écht niet stijlvol. De grote beroemdheden kunnen zo’n sjaal rocken, maar hou jij het maar bij je winterse sjalen.