De Nederlandse dames in Are You The One

In het programma Are You The One belanden tien vrouwelijke en tien mannelijke deelnemers samen in een huis. De twintig singles zijn, voordat de realityserie begint, door de wetenschap aan elkaar gematcht. Het programma geeft hen te kans om hun perfecte match te vinden.

Ze doen mee aan een waar datingexperiment in de hoop dat ze ware liefde en een zak met geld zullen winnen. Dit doen ze door middel van opdrachten, koppelceremonies en een zogeheten Truth Booth. Alles om de perfecte match te vinden. Videoland maakte de vrouwelijke deelnemers bekend. Zie ze hieronder:

Dividivi

Allereerst hebben we de 24-jarige Dividivi. Ze is een echte dierenvriend en niet gemaakt om single te zijn. Ze geeft niet veel om het uiterlijk en het innerlijk is waar ze voor gaat. Ze is op zoek naar een zelfverzekerde man met humor en houdt niet van mannen die niet zelfstandig zijn en teveel opscheppen. Zie hier het Instagram-profiel van Dividivi.

vrouwen-are-you-the-one

Faby

Faby is de 21-jarige Spaanse dame. Ze is erg energiek en positief. Door haar Spaanse achtergrond heeft ze erg veel temperament en dat zullen we zeker gaan zien tijdens de serie. Ze is op zoek naar een afgetrainde, lange, zorgzame, zelfverzekerde en ambitieuze man. Een van haar grote afknappers is arrogantie en ijdelheid. Zie hier het Instagram-profiel van Faby.

vrouwen-are-you-the-one

Michèle

Deze energieke en vrolijke dame is de 24-jarige Michèle. Ze is woonachtig in het mooie Scheveningen en daarom is ze ook regelmatig op het strand te vinden. Ook is het voor Michèle is het heel belangrijk in een relatie dat eerlijkheid en vertrouwen op nummer één staat. Ze hoopt in Are You The One een zorgzame man te vinden, waarmee ze kan lachen en de wereld mee kan ontdekken. Zie hier het Instagram-profiel van Michèle.

vrouwen-are-you-the-one

Irene

Irene is 24 jaar, ambitieus, sportief en gaat recht op haar doel af. Ze is vaak in de sportschool te vinden en motiveert mensen ook erg graag. Tijdens de realityserie hoopt ze een sportieve man te vinden die ook wel van een feestje houdt. Een man moet wel een verzorgd uiterlijk hebben, anders is dat voor haar al geen match. Zie hier het Instagram-profiel van Irene.

vrouwen-are-you-the-one

Damiët

Damiët is de 26-jarige Rotterdamse schoonheid met een energieke en spontane persoonlijkheid. Door haar social skills weet zij elke man te verleiden. Ondertussen is ze op zoek een serieuze relatie met een zelfverzekerde, slimme en lieve man en die hoopt ze bij Are You The One te vinden. Zie hier het Instagram-profiel van Damiët.

vrouwen-are-you-the-one

Maartje

Deze dame is de 25-jarige Maartje. Ze is helemaal klaar voor haar zoektocht naar de ware. Ze heeft een lieve uitstraling, maar ook zeker een pittige kant die we vast te zien krijgen tijdens het programma. Ook Maartje hoopt dat de man van haar dromen tussen de tien mannelijke deelnemers zit. Zie hier het Instagram-profiel van Maartje.

vrouwen-are-you-the-one

Shanice

Deze stoere dame is de 24-jarige Shanice. Ze is erg behulpzaam en dat laat ze terugkomen in haar werk als lerares voor moeilijk opvoedbare kinderen. Jaloerse mannen zijn voor haar een afknapper en ze is opzoek naar een zorgzame, verzorgde man. Zie hier het Instagram-profiel van Shanice.

vrouwen-are-you-the-one

Rabia

Rabia is 29 jaar en weet precies wat ze wil en wat ze waard is. Ze is producer en heeft de droom om haar eigen kledinglijn te beginnen. Haar man moet een echte romanticus zijn die altijd eerlijk is. Ze droomt van een groot gezin, hopen dat haar match daar hetzelfde over denkt. Zie hier het Instagram-profiel van Rabia. 

vrouwen-are-you-the-one

Floor

Dit gezelligheidsdier is de 31-jarige Floor. Ze is zeker niet op haar mondje gevallen en het zal heus wel voor leuke momenten in de villa zorgen. Floor heeft een man nodig met pit en ambitie. Ook is het voor Floor een onwijze afknapper als mannen geen initiatief tonen en geen moeite voor haar doen. Zie hier het Instagram-profiel van Floor.

vrouwen-are-you-the-one

Yasmin

Als laatste hebben we de mooie Yasmin. Ze is 32 jaar en een grote fan van vechtsport en snowboarden. Ze mist alleen nog een man in haar leven die dezelfde passies deelt als zij. Hopelijk vindt ook Yasmin de man van haar dromen in Are You The One. Zie hier het Instagram-profiel van Yasmin.

vrouwen-are-you-the-one

Are You The One is vanaf 15 oktober te zien op Videoland, op 17 oktober verschijnt de eerste aflevering op MTV.