Bounce Valley in Breda is geopend

Het eerste airpark voor volwassenen werd afgelopen weekend in Breda geopend. Onder de naam Bounce Valley zal het speelparadijs verder gaan, in het pand zat namelijk voorheen kinderspeelparadijs ‘Joepie’. In dit paradijs vind je een enorm luchtkussen dat een grootte heeft van ruim duizend vierkante meter waarop zich verschillende attracties bevinden.

Bounce Valley heeft al een vestiging geopend in Rotterdam. Deze vestiging beschikt over glijbanen en verschillende obstakels die je moet trotseren. De vestiging in Breda krijgt ook zijn eigen unieke elementen. Ze krijgen eigen Tarzan & Jane-obstakels, waarbij je op een grote schommel kunt slingeren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bounce Valley (@bouncevalley)

Ook beschikt de vestiging in Breda over een wipe-out baan, een bouncing voetbalveld en een obstakel run. Op de website van Bounce Valley vind je een plattegrond waarop te zien is welke activiteiten je nog meer kunt doen in het speelparadijs.

Zoals we net al zeiden: het is echt een kinderdroom die uitkomt. Een kaartje is ook zeker niet prijzig, voor een tientje kan je namelijk al een uur lang in het speelparadijs bouncen. Daarna zul je vast bekaf zijn, dus dat uurtje is goed genoeg.

Bounce Party

Bij Bounce Valley zijn er verschillende arrangementen voor zowel kinderen als volwassenen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor ‘Bounce Party Unlimited’ waarbij je onbeperkt pizza kunt eten, of ‘Bounce Party XL’ waarbij je ook eten en wat drinken krijgt. Het laatste arrangement dat ze hebben, is de ‘Bounce Night Deal’ waarbij je op vrijdag of zaterdag avond vanaf 17 tot 21 uur kunt bouncen, onbeperkt pizza kunt eten en onbeperkt drinken kunt krijgen. Roep je vrienden er dus maar bij!

Een tijdslot is erg makkelijk via hun website een tijdslot te reserveren voor 1 á 2 uur en parkeren op het terrein is helemaal gratis.

Bounce Valley in Breda bevindt zich aan de Terheijdenseweg 514, bij zwembad De Wisselaar. Mocht je een reservering willen maken? Dit kan je heel erg makkelijk doen via de website van Bounce Valley.