De carrière van London Loy

De Surinaamse Tv-kok London Loy is 49 jaar en geboren en getogen in Amsterdam. Je kan hem inmiddels kennen van zijn deelname in diverse televisieprogramma’s. Hij begon als vaste kok bij het programma Koffietijd, waar hij dagelijks te zien was. Daarnaast was hij ook te zien in andere programma’s, zoals de Food Truck Challenge, Dance Dance Dance, Top Chef Academie en in Expeditie Robison. We kunnen dus wel stellen dat London geen onbekende meer is in ons land.

Dit is niet alles, want London is de persoonlijke chef van de enige echte kampioen Rico Verhoeven. Hij helpt Rico met voorbereiden voor de wedstrijden door voedzame maaltijden te bereiden. Ook heeft hij dit jaar zijn eerste boek mogen releasen, waarin hij de lezers meeneemt op een zoektocht naar voedzame ingrediënten en hun impact op zowel het lichaam als de geest.

In het nieuwe seizoen van Special Forces Vips is hij ook te zien. Het is een onvergetelijk seizoen, met twaalf deelnemers in de Marokkaanse woestijn. Voor London was dit een droom die uit kwam. Hij heeft geen seconde getwijfeld om deze uitdaging aan te gaan. Met zijn positiviteit, leiderschap en charismatische persoonlijkheid heeft hij al een goede indruk achter gelaten bij zijn mededeelnemers en de kijkers thuis.

In het huwelijksbootje gestapt met zijn vrouw Nadia

London Loy is sinds vorig jaar gelukkige getrouwd met zijn vrouw Nadia, met wie hij al zeventien jaar samen is. Samen hebben ze twee kinderen: Satori (zoon) en Nin-jah (dochter). Hieronder is een foto van London Loy samen met zijn vrouw Nadia te zien:

Dit is de partner van Special Forces Vips London Loy