Even ter herinnering: wie is Emma Heesters?

Geboren op 8 januari 1996, heeft Emma Heesters een indrukwekkend pad afgelegd om te komen waar ze nu is. Vooral bekend van haar YouTube-video’s waarin ze indrukwekkende covers zingt van bekende nummers, heeft ze haar weg gevonden naar de harten van vele muziekliefhebbers over de hele wereld. Maar het houdt daar niet op. Emma heeft haar veelzijdigheid laten zien door deel te nemen aan programma’s als Beste Zangers en The Masked Singer, waar ze opnieuw bewees dat ze een buitengewone stem heeft.

 

Uiterst laag uitgesneden jurkje op Instagram

De Nederlandse zangeres blijft haar fans verbazen met haar gedurfde en oogverblindende looks op Instagram. Onlangs deelde ze weer een opvallende foto die flink wat reacties teweegbracht. Emma poseerde namelijk verleidelijk in een jurkje met een wel heel diep decolleté, wat menig fan van de zangeres hun hart sneller deed kloppen.

De reden achter het feit dat de zangers zo opgetut was is vanwege de verjaardag van haar vriend Wesley Hoedt. De voetballer mocht dit jaar maar liefst 30 kaarsjes uitblazen en het koppel heeft de kans niet laten liggen om dit jubileumjaar niet groots te vieren.

Met haar onmiskenbare charme en flair weet Emma telkens weer de aandacht te vangen van haar volgers, en ook deze keer was het niet anders. Binnen enkele momenten stroomden de reacties binnen, vergezeld met meer dan 12.000 likes binnen slechts een uurtje. Het is duidelijk dat Emma’s publiek haar blijft steunen en bewonderen, ongeacht wat ze deelt op social media.

Bekijk hier de foto van de post op het Instagram-account van Emma Heesters (@emmaheesters):

emma heesters jurkje
Foto via Instagram @emmaheesters