Kroatische voetballer Mateo Kovačcic

Dat Izabel mooi is, is zo’n beetje het understatement van het jaar. De omschrijving ‘adembenemend’ is meer op zijn plaats. Haar volledige naam is Izabel Andrijanic en is de vrouw van Mateo Kovacic, die bij Chelsea FC furore maakt. De international is al jarenlang gelukkig met haar en weten kunnen wel zien waarom.

Ooit leerden ze elkaar kennen in het Kroatische stadje Sesvetski. Reden genoeg voor het koppel om in 2017 hun verbintenis officieel te maken door in dat plaatsje in het huwelijksbootje te stappen. Inmiddels heeft het echtpaar ook al hun eerste kindje mogen verwelkomen.

Schoonheid & intelligentie

Denk nou overigens niet dat Mevr. Kovacic alleen maar adembenemend mooi is. Ze combineert haar uitzonderlijke looks met een goed stel hersens. Zij is namelijk CEO van haar eigen bedrijf Lunilou. Met die onderneming verkoopt ze milieuvriendelijk geproduceerde artikelen voor baby’s en kleine kinderen. Daar is ze bijzonder succesvol mee. Zo succesvol dat haar onderneming op Instagram al ruim 23.000 volgers heeft.

Milieuvriendelijke babyproducten

Het succes van haar onderneming heeft ze overigens niet te danken aan haar beroemde echtgenoot. Lumilou is namelijk samen met haar zus bedacht en opgericht. Dat het zo succesvol is, is op zijn minst bijzonder te noemen. Het stel woont namelijk het grootste deel van het jaar in Londen. De stad waar FC Chelsea is gevestigd. Toch vliegen ze regelmatig naar Kroatië om familie en vrienden te bezoeken. Wat ons betreft kunnen we in ieder geval geen genoeg krijgen van deze Kroatische schoonheid.