Sommige fans gaan heel ver om hun idool te bewonderen, maar het laten plaatsen van 31 tattoos is iets van een heel andere orde. Nu is een tattoo geen probleem en twee of drie is ook nog acceptabel, maar 31 stuks is wel het andere uiterste. Echt een goedkope hobby is het ook niet. Als we alle kosten bij elkaar optellen komen we namelijk al snel op een bedrag van zo’n 17.000 euro. Al met al heeft Nikki wel een bijzondere prestatie geleverd, ze is namelijk de enige ter wereld met het meeste aantal tatoos van een artiest.

De liefde voor Eminem is overigens niet voorbehouden aan Nikki. Ook haar 9-jarige zoon is gek op de muziek van de rapper. Mocht je nu dus denken dat het ventje al vloekend en scheldend over straat loopt door de muziek van Eminem, dan heb je het mis. Het ventje is volgens zijn moeder erg gevoelig en meldt het netjes als er minder beleefde woorden in de teksten van de rapper worden gebruikt.

Van een ontmoeting met de artiest is nog geen sprake, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Inmiddels is de rapper wel op de hoogte van het bestaan van zijn bijzondere fan. De persoonlijke fotograaf van de rapper ontdekte Nikki namelijk en wellicht vindt er binnenkort dus wel een ontmoeting plaats. Hoe Nikki er uitziet kun je in ieder geval op de foto’s hieronder zien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nikki Hardy (@crazyeminemlady)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nikki Hardy (@crazyeminemlady)