Met deze hack val je direct in slaap voor het perfecte dutje

We krijgen allemaal regelmatig te maken met de struggle dat we heel moe zijn en een dutje willen doen, maar de tijd hier simpelweg niet voor hebben. Gelukkig is daar een geweldige oplossing voor. Deze oplossing wordt in de marine gebruikt, dus dan móét het voor ons ook wel werken! Nick Vitello is een life coach die regelmatig video’s plaatst op TikTok, en hij legt ons deze hack uit.

 

The best nap of your life

In de TikTok-video die helemaal viral gaat, legt Nick uit dat de Marine een bepaald trucje gebruikt om snel in slaap te vallen, zodat je heel snel een dutje kan doen. En niet alleen dat, volgens hem is het namelijk ook het beste dutje van je leven. Dat klinkt veelbelovend! Hij gaat door met uitleggen wat je moet doen om dus zo snel in slaap te vallen. Als eerste vertelt hij dat je op de grond moet gaan liggen met je benen omhoog. Je kan je benen laten rusten op bijvoorbeeld je bed of een bank. Vervolgens moet je een timer zetten van acht minuten – of hoeveel tijd je ook hebt – en Nick belooft dat je direct in slaap valt! Ook zou je weer volledig uitgerust wakker moeten worden, want hij spreekt van ”the best nap of your life”.

De tekst gaat verder onder de video

@getaheadwithnick #alwaystired #sleephacks #lifehacks #productivity ♬ original sound – nick_vitello

Marine

Aan het eind van de video legt hij uit dat dit een trucje is die in de marine gebruikt wordt. ”It’s a Navy SEAL trick and it works,” vertelt hij. Als je bij de marine zit, kan het natuurlijk voorkomen dat je maar een heel kort moment hebt om uit te rusten. In dat geval wil je natuurlijk zo veel mogelijk rust uit die paar minuten halen, en dan komt dit trucje natuurlijk heel handig van pas! En als het voor mariniers werkt, dan werkt het ook voor ons, toch?