Hieronder tien tekenen waaruit blijkt dat een chick jou versiert.

Ze versiert je met “the look”

chick-jou-versiert-1

Iedere man heeft het door als een vrouw je met sexy ogen aankijkt. Die blik waaruit blijkt dat ze jou als meer ziet dan enkel een potentiële vriend. Een glinsterende combinatie van seks, lust, liefde en een tikkeltje onzekerheid. Yes, heerlijk.

Ze blijft je aanraken

Sommige vrouwen raken altijd iedereen heel de fucking tijd aan, maar als je target je op een speelse manier je arm en been blijft aanraken, is dat meestal een blijk van dat ze je aantrekkelijk vindt.

Ze lacht om je matige grappen

chick-jou-versiert-2

Niemand vindt ze grappig, maar zij ziet jou echt als de Hans Teeuwen van de avond. Dat is een signaal dat ze graag meer van je cabaretshow wilt zien.

Ze luistert écht naar je verhalen

Ja, dat doet natuurlijk nooit iemand, maar deze vrouw is oprecht geïnteresseerd in alles wat je te vertellen hebt. Of ze vindt daadwerkelijk dat je mooi verhalen kunt vertellen, of ze wilt dat je sexy dingen in haar oor fluistert later op de avond.

Ze negeert haar vrienden voor jou

chick-jou-versiert-3

Als je haar in een bar hebt ontmoet en ze negeert haar vrienden om tijd met jou te spenderen, weet je zeker dat dit een goed teken is.

Ze heeft moeite voor je gedaan

Nee, nu hebben we het niet over een ontmoeting in een bar. Wel over een date. Een Tinderdate. Of Happn. Of whatever. Als je doorhebt dat ze dat zich speciaal voor jou helemaal heeft opgedoft, is het duidelijk dat ze meer van je wil dan enkel een avond ouwehoeren.

Ze heeft naar je gevraagd

chick-jou-versiert-4

Deze zou je niet verwachten, maar als ze aan een van haar vriendinnen heeft gevraagd om tegen jou te zeggen dat ze je leuk vindt: dan vindt ze je leuk! SURPRISE!

Ze neemt tijdelijk afstand van haar mannelijke vrienden

Als ze met een groepje mannen staat – waarvan jij voorheen dacht dat daar haar vriendje wellicht tussen zat – en ze komt richting jou, now guess what Sherlock, she digs you.

Excuses voor langere conversatie

Als jullie gesprek eigenlijk al tijden dood is, maar ze blijft je bestoken met vragen als: “Goh, vind jij blauwe fietsen ook zo afschuwelijk lelijk?” – wil dat waarschijnlijk zeggen dat ze bij je achterop wil. Of jij bij haar.

Ze vertelt je het letterlijk

De hedendaagse vrouw is soms gelukkig zo ver dat ze er geen touwtjes om windt, maar je gewoon straight forward zegt waar het op staat: namelijk dat ze wil dat je haar pleziert. Met alles wat je hebt. Go for it.

Zo, prima lijst. Sommige ietwat voor de hand liggend, maar zelfs die missen we waarschijnlijk nét iets te snel wanneer een vrouw ons versiert. Blijf scherp.