De verhaallijn van Trigger Warning

De thriller Trigger Warning op Netflix vertelt het meeslepende verhaal van Parker, gespeeld door Jessica Alba, een lid van de Special Forces. Ze is in actieve dienst ver weg van huis wanneer ze het tragische nieuws ontvangt dat haar vader plotseling is overleden.

Parker keert terug naar haar geboortestad, waar ze onverwachts eigenaar wordt van de familie bar. Bij haar terugkeer maakt ze opnieuw contact met haar ex-vriend Jesse, zijn broer Elvis en hun vader, senator Swann. Terwijl Parker probeert te achterhalen wat er precies met haar vader is gebeurd, belandt ze op een verkeerd spoor. Hierdoor komt ze in conflict met een gewelddadige bende die in haar woonplaats actief is, wat leidt tot een reeks gevaarlijke en spannende gebeurtenissen.

Bekijk hier de trailer van Trigger Warning:

 

Een sterrencast inclusief Jessica Alba

Jessica Alba speelt de hoofdrol van Parker. Ze is bekend van haar rollen in films zoals Sin City, Fantastic Four en de televisieserie Dark Angel. Haar aanwezigheid alleen al is vaak een garantie voor succes en laat menig mannenhart sneller kloppen.

De cast bevat ook andere opmerkelijke namen. Jesse wordt gespeeld door Gabriel Macht. Hij is vooral bekend van zijn rol als Harvey Specter in de populaire serie Suits. Elvis, de opvliegende broer van Jesse, wordt gespeeld door Jai Courtney, die bekend is van films zoals Terminator Genisys en Suicide Squad. Senator Swann, een machtige en invloedrijk figuur, wordt gespeeld door niemand minder dan Treat Williams. Hij is een echte veteraan in de filmindustrie met talloze films en series op zijn naam.

Reviews en populariteit van de film

De film heeft al snel de nummer één positie bereikt op Netflix, wat laat zien dat Trigger Warning erg populair is. Op IMDb heeft de film gemengde reviews ontvangen, met een score die schommelt rond de 5/10. Daarentegen is het op Rotten Tomatoes iets minder aan het schommelen en heeft de film slechts een score van 14% van het publiek.

Ook op Twitter zijn er meningen over Trigger Warning. Bekijk hier wat reacties: