Het is ook wat, naar de kapper gaan

Het is weer zover: je gaat weer naar de kapper. Vol enthousiasme de kapsalon binnen, klaar om je uiterlijk een upgrade te geven en jezelf te trakteren op een beetje zelfverwennerij. Je hebt misschien een paar ideeën in gedachten, maar je vertrouwt op de expertise van je kapper om je een geweldige nieuwe look te geven.

Helaas verloopt de ervaring niet zoals verwacht. Je ziet de schaar heen en weer bewegen, maar het beeld in de spiegel wordt steeds verontrustender. Het is net alsof je haar in slow motion verandert in een onherkenbaar en ronduit lelijk kapsel. De paniek slaat toe en je probeert je teleurstelling te verbergen terwijl je al van binnen huilt. Precies dit overkwam een vrouw die meteen in tranen uitbarstte. Natuurlijk moest ze dit ook even delen en laat ze haar volgers op TikTok weten wat er fout ging.

Vrouw had ongelooflijke pech en eindigde in tranen na bezoek aan de kapper

In de video van Mia deelde ze haar verschrikkelijke ervaring na een bezoek aan de kapper. Ze beschreef het als de ‘slechtste knipbeurt van haar hele leven’. Tijdens het knippen moest ze de kapper voortdurend instructies geven en uitleggen wat ze wilde. In de video laat ze dan ook zien hoe ongelijk en slordig haar pony eruit ziet. Er zitten stukken tussen die niet zijn geknipt en de andere zijn niet met elkaar in verhouden geknipt. Daarbij is ook de overgang van lengte in haar kapsel niet zoals het hoort. Om de gehele situatie nog erger te maken, heeft haar kapper ook nog een deel van haar wenkbrauwen weggeschoren met een tondeuse. Geheel begrijpelijk barstte de beste vrouw meteen in tranen uit. De video heeft inmiddels meer dan 8ooK views en in de reacties zijn vooral veel steunbetuigingen en soortgelijke ervaringen van kappers te vinden. Ook hebben andere kappers gereageerd erg geschokt en verontwaardigd te zijn overrhet slechte vakmanschap dat ze in de video zagen. Benieuwd naar Mia’s eigen verhaal? Check hier de TikTok die Mia van haar vreselijke ervaring plaatste:

@miasmacaronmakes Im in literal hell you guys #hairtok #haircut #hair #winnipeg ♬ original sound – MiasMacaron/CanephoraCrafts

Hieronder zie je nog een aantal foto’s van het slechte staaltje vakmanschap:

kapsel mislukt kapper

kapper haren verpest