De verhaallijn van Morten

‘Morten’ is gebaseerd op de succesvolle trilogie van auteur Anna Levander en is een absolute must-watch voor liefhebbers van politieke intriges en verborgen agenda’s. De serie vertelt het verhaal van Morten Mathijsen (gespeeld door Peter Paul Muller), een charismatische politicus met ambitieuze toekomstplannen. Hij is vastberaden om Nederland te veranderen, maar achter zijn welbespraakte glimlach gaan duistere geheimen schuil. Wanneer Morten verwikkeld raakt in een politiek schandaal dat zijn reputatie en carrière dreigt te vernietigen, wordt hij gedwongen om te navigeren door een web van bedrog, verraad en manipulatie.

De serie neemt ons mee op een meeslepende reis door de gecompliceerde wereld van de Nederlandse politiek, waar de grens tussen goed en kwaad vaak vaag is. Terwijl Morten worstelt om zijn politieke idealen te handhaven, ontdekt hij dat zijn tegenstanders dichterbij zijn dan hij ooit had kunnen vermoeden.

De cast van de Nederlandse serie

In de cast zien we een aantal bekende Nederlandse namen terug. Naast Peter Paul Muller zien we onder andere Claire Bender, Joke Devynck, Elisa Beuger, Nasrdin Dchar en Oussama Ahammoud.

Zie hieronder de trailer van Morten:

 

Goede reviews van Nederlandse Netflix-kijkers

Wegens het sterke plot en een goed acterende cast krijgt de serie een meer dan prima cijfer op IMDb. Hier scoort hij namelijk een 7,1/10 sterren. Ook kan Morten op goede reacties rekenen van het grote publiek. Zo praten Netflix-kijkers vol lof over de Nederlandse serie.