Laura Spears won de hoofdprijs van de loterij

Nietsvermoedend keek Laura Spears in de spambox van haar mail. Dit deed ze waarschijnlijk om mailtjes te verwijderen van vervelende websites. Echter pakte dit saaie taakje toch net wat anders uit toen ze ineens een aardige cheque vond.

Check je spambox

Vaak zit er ontzettend veel rotzooi in je spambox. Vervelende reclames en andere troep waar je helemaal geen zin in hebt. Maar de hoofdprijs van de loterij, daar heeft iedereen zin in. Toch? Daarom is dit een goede herinnering om niet zomaar alles in één klik te verwijderen, maar om eerst even te kijken of er niet stiekem ook zo’n dikke cheque tussen zit.

Er komt natuurlijk niet zomaar een cheque van drie miljoen in je spambox te zitten, dus hoe komt Laura Spears daar precies aan? Ze kocht via een Facebook-advertentie een lot van een loterij. Ze ging op zoek naar het mailtje waarin haar lotnummer stond, om te kijken of ze misschien een klein prijsje had gewonnen. Uiteindelijk bleek deze tussen alle reclame van haar spambox verscholen te zitten.

Na een tijd zoeken vond ze het mailtje eindelijk en ging ze met haar lotnummer zoeken naar de prijs die ze gewonnen had. Wat bleek? Ze won nietsvermoedend de hoofdprijs van de loterij. Je leven kan dus gigantisch veranderen als je even je spambox doorspit.

Wat te doen met drie miljoen?

“Ik kon niet geloven wat ik las”, vertelde de dame aan de loterij. “Ik logde in met mijn loterij-account om het bericht te kunnen bevestigen. Het is nog steeds zo shocking dat ik echt $3 miljoen heb gewonnen!”

Als je de hoofdprijs van de loterij wint, betekent dat dat je in één klap miljonair bent. Toch weet Laura precies wat ze met het geld gaat doen. Ze heeft het geld bij de Michigan Lottery geïnd en heeft er eigenlijk geen wilde plannen mee. Ze gaat het geld namelijk delen met haar familie. Ze gaat ook eerder stoppen met werken om lekker vroeg te genieten van haar pensioen.

Toch heeft ze er wel van geleerd. Voor de zekerheid heeft ze de mailtjes van Michigan Lottery wel toegevoegd aan de lijst met veilige afzenders. Ze zal de volgende mailtjes van de loterij zeker niet meer gaan missen!