“Ik voel me schuldig, maar niet genoeg om te stoppen”

Een anonieme vrouw heeft de MailOnline verteld dat ze ervan houdt om een moeder en een echtgenote te zijn, maar ze houdt er ook van om af en toe de lakens met andere mannen te delen. Ze vertelde dat ze alledaagse dingen irritant vond en dat ze niks liever deed dan nieuwe mensen ontmoeten, waardoor ze helemaal kan wegdromen in haar verlangens. In de twintig jaar van hun huwelijk is ze inmiddels veertien jaar ontrouw geweest en heeft ze acht affaires gehad.

De vrouw is zich er bewust van dat het niet goed is wat ze doet, maar ze is wel opgelucht dat haar man het niet weet. Ze vertelde dat ze elke keer spijt had nadat ze met een andere man in bed belandde en zichzelf beloofde dat het de laatste keer zou zijn. Toch bleek het lastig te zijn op de affaires te stoppen. Ze wist ook dat het klaar zou zijn als haar tienerdochter en man er achter zouden komen. Maar dat is niet meer dan logisch. Toch?

Ze vertelde ook dat ze vaak intiem is met haar man en dat het daar niet aan ligt, maar ze houdt van de spanning die erbij komt kijken. De gedachte dat ze voor de rest van haar leven met haar man zou slapen vond ze deprimerend. “Ik voel me schuldig, maar niet genoeg om te stoppen,” gaf ze toe.

Vaker wilde avonturen met anderen mannen

Haar eerste affaire was met een jonge man die ze had ontmoet in de sportschool. Ze dacht geen seconde na over wat haar man hiervan zou vinden als hij erachter zou komen. Vanaf toen werd het alleen maar erger en had ze vaker wilde avonturen met jongeren mannen, die niet meer willen dan dat. Eén keer was de vrouw bijna betrapt door haar man. Ze ontving een sms van haar scharrel in de sportschool, maar gelukkig vroeg hij alleen hoe laat de sportschool openging. Ondanks dat haar man lichtelijk paniek kreeg, slaagde ze erin om rustig te blijven. Ze was allang opgelucht dat het geen onthullend bericht was waardoor haar hele affaire ontdekt zouden worden.

Ze zegt nooit haar echte naam tegen de mannen om drama te vermijden. “Ze geven me ook een soort bevestiging, omdat het alleen gaat om fysieke verlangens. Hierdoor krijg ik het gevoel dat ik nog steeds goed in de markt lig,” vertelt de vrouw. Op dit moment heeft de vrouw een affaire met een collage van haar werk, die dicht bij huis woont. Beiden vinden dat de affaire niet eeuwig door kan gaan, maar zei ze: “Hij is zo goed in bed”. Daarom kan ze affaire nog niet loslaten en duurt het langer dan normaal. Ze vertelde dat ze elkaar wekelijks in hotels zien, die ze boekt op haar werkcreditcard zodat ze geen argwaan wekt bij haar man.