Eran Zahavi en zijn gezin in Nederland

Enkele maanden geleden waren Eran Zahavi en zijn gezinnetje slachtoffer van een verschrikkelijke gebeurtenis. Twee overvallers van ongeveer twintig jaar oud belden in de middag aan bij de woning van de voetballer in Amsterdam en deden zich voor als postbezorgers. De vrouw van Eran Zahavi deed de deur open en toen werden zij en haar kinderen in eigen huis vastgebonden en hun monden werden afgeplakt met tape. Een traumatische ervaring voor de familie.

Er werd een tijd gesproken over een terugkeer van Zahavi naar zijn thuisland, maar gelukkig voor de voetballiefhebbers heeft de spits besloten in Nederland te blijven om voor PSV te blijven voetballen.

Die moeilijke maanden is de voetballer doorgekomen met de steun van zijn vrouw, Shay Zahavi. En dat de twee een sterke band hebben en veel van elkaar houden, dat bleek wel uit een heel speciaal moment. Eran Zahavi scoorde tijdens de wedstrijd PSV – PEC het vierde doelpunt voor de ploeg uit Eindhoven en juichte voor zijn vrouw. Zie de beelden in de onderstaande Tweet:

Maak kennis met Shay Zahavi

Shay Zahavi lijkt het totaalpakketje te zijn. Een zorgzame moeder met een prachtig uiterlijk én ze is ook nog eens ondernemend. Zo is ze eigenaar van haar eigen sportkledingmerk en werkt ze als fitness coach. We vonden het hoog tijd om deze Eredivisie WAG even in het zonnetje te zetten. Wellicht maakt zij volgend seizoen kans op de prijs WAG van het jaar?

Zie hieronder een selectie foto’s van de Instagram van Shay Zahavi: