Haat over het uiterlijk van de vriendin van Declan Rice

Het probleem speelt al een tijdje. De vriendin van Declan Rice, Lauren Fryer, voldoet volgens velen niet aan het ‘traditionele beeld’ van de voetbalvrouw. De stereotypen van de voetbalvrouw zijn behoorlijk streng: knap en slank.

Valt een vrouw buiten dit plaatje, dan krijgt ze onterecht de volle laag. Dit is precies wat er gebeurt in het leven van de vriendin van Declan Rice. Ondanks dat ze al jarenlang samen zijn en in 2022 een kindje kregen, lijkt dit de haters niets te boeien. De stroom aan haatreacties blijft doorgaan en het is eigenlijk te gĂȘnant voor woorden.

Declan Rice staat achter Lauren Fryer, en terecht!

Declan Rice en zijn vriendin plaatsen af en toe een foto op Instagram, maar zijn nu voorzichtiger geworden. Vooral zijn vriendin krijgt regelmatig hatelijke reacties. Declan heeft al meerdere keren publiekelijk zijn vriendin verdedigd en herhaalt keer op keer hoe prachtig hij haar vindt. Voor hem bestaat er geen ‘upgrade’. Kijk, dat is nou een echte vent.

De haatreactie op Instagrams stoppen niet

Helaas zijn de haatreacties niet gestopt. Op sociale media blijven mensen gemene dingen schrijven over haar uiterlijk. Ze wordt uitgemaakt voor ‘dikkerd’ en mensen suggereren dat Declan ‘beter kan krijgen’. Dit heeft haar doen besluiten om haar Instagramfoto’s te verwijderen en het EK thuis vanaf de bank te volgen. In het stadion vreest ze namelijk nog meer negativiteit over zich heen te krijgen.

Het is triest dat mensen nog steeds de behoefte voelen om iemand online volledig naar beneden te halen. Toch blijft Declan Rice gelukkig trouw achter zijn vriendin staan. Echte liefde dus tussen die twee. Als je het ons vraagt: chapeau voor Declan. Zijn steun voor zijn vriendin is iets heel moois en verdient alle respect.