‎Vrouw betrapt haar man kijkend naar andere vrouwen

Een vrouw betrapte haar man op het feit dat hij naar andere vrouwen keek opTikTok. Hij zat op de bank en scrolde op zijn telefoon door verschillende foto’s heen van vrouwen. De vrouw maakte er een TikTok van met de tekst: “Mijn man is vergeten dat we een balkon hebben op de tweede verdieping”, met een lachende emoji. De vrouw kon er gelukkig zelf nog om lachen en schoot voor de grap met een Nerf-pistool op haar man, betrapt!

 

Sommige volgers vonden het grappig dat ze haar man op heterdaad betrapte, terwijl andere mensen hier heel anders over dachten. Een volger reageerde met: “Mijn opmerking zal niet goed overkomen lol, maar ik vind dit 100 procent respectloos”. Een andere volger schreef: “Ik ben liever single dan te doen alsof ik om dit gebeuren moet lachen”.

Zo bleven de gemengde reacties zich op stapelen. “Laat hem met rust. Je bezit hem NIET”, werd er nog onder de video gereageerd. Wat ook op viel is dat veel volgers meer aandacht gaven aan het huis waar de video zich afspeelde, na met het hele andere gebeuren. Zo werd er gereageerd “Vergeet waar hij naar kijkt. Het is de openhaard voor mij! Waar heb je die vandaan??”.

Volgens therapeut Starielle Hope is de reactie van de vrouw helemaal niet verkeerd. Ze ging dieper in op de video en schreef: “Wees volledig jezelf. Wees bereid om een grens vast te houden, om ‘nee’ te zeggen als iets niet goed voelt”.

Zie hieronder de desbetreffende TikTok:

@lyjones0 #fyp #foryou #foryoupage #fypツ #marriedlife #militarywife #relationshipstorytime #marriageadvice #marriage #marriagetips #mixedfamily #floridaman #florida #ohno #ohnonononoo ♬ Oh No – Kreepa