Een vrijstaand huis in Zuidbroek staat te koop op Funda

Dit vrijstaande huis in Zuidbroek dateert uit 1906 en biedt 126 vierkante meter woonoppervlak op een perceel van 445 vierkante meter. Op de begane grond vind je de woonkamer, een slaapkamer, keuken, het toilet en de badkamer. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. De badkamer heeft een inloopdouche en een apart toilet. Ondanks de verouderde staat biedt deze woning een hoop. Het zal zeker wat tijd in beslag nemen om alles op te knappen en naar wens mooi te maken. Maar voor een echte klussen of een creatieve doe-het-zelver is dit natuurlijk geen probleem.

 

Wat maakt de woning in Zuidbroek zo bijzonder?

Wat deze woning zo bijzonder maakt, is een combinatie van de geschiedenis ervan en de ruimte die je erbij krijgt. Het perceel van 445 vierkante meter biedt een hoop mogelijkheden voor een prachtige tuin. Of je nu eerder een tuinliefhebber bent, gewoon lekker op een ligbedje wil genieten of droomt van een zwembad. Het kan allemaal. Daarnaast heeft de woning een vrijstaande houten garage met carport en een stenen berging. Dit is dus ideaal voor extra opslag of een eventuele werkplaats. De oprit is groot genoeg voor meerdere voertuigen. Eén ding is zeker, je komt geen ruimte te kort.

Woonkamer woning zuidbroek

Zuidbroek biedt een rustige leefomgeving met winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand. Het ligt vlak bij de A7, waardoor je binnen 20 minuten in het leuke Groningen staat. Het je zin in een dagje niksen? Dan blijven je lekker thuis of ga je het dorp in. Maar als je toch meer behoefte hebt aan wat drukte, heb je alsnog de mogelijkheid om daar van te genieten. Het is ideaal om die keus te hebben.

Extra kosten

Bij de aankoop van een oudere woning moet je altijd rekening houden met eventuele extra kosten. De woning heeft een energielabel G, wat betekent dat je daar zeker wel verbetering in kan brengen. Denk hierbij aan isolatie, nieuwe ramen of een betere verwarmingsinstallatie. Dit zal dan wel extra kosten met zich meebrengen, maar op lange termijn zorgt het wel voor een lagere energierekening en een comfortabeler huis. Bekijk hieronder een aantal foto’s (bron: Funda):

Keuken Funda Badkamer met inloopdouche

Slaapkamer vrijstaande woning Zuidbroek