Vriendinnen van Ajax voetballers

Hoewel de 4-3-3 van het échte Ajax toch uit mannen bestaat, bestaat onze opstelling vanavond uit de vriendinnen van de spelers. Zullen zij de overwinning op hun naam kunnen zetten?

Doelvrouw: Carolijn Doorduijn (vriendin van Kostas Lamprou)

Helaas geen Onana op doel vanavond, maar de vriendin van Kostas Lamprou. Deze schoonheid verdient dan ook zeker haar plekje in de basis. Helaas doe manlief het iets minder, maar de schoonheid van Carolijn wordt daar niet door beïnvloed. Hopelijk kan ze wel bij de lat.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Carolijn Doorduijn (@carolijndoorduijn) op

Rechtsback: Naomi Veltman (vrouw van Joel Veltman)

Na een dramatisch seizoen sluit het toch mooi af voor Joel Veltman. Een slepende blessure hield hem lange tijd tegen, maar wanneer de prijzen worden verdeeld staat hij er weer. Daarom kan zijn mooie vrouw niet ontbreken in dit elftal. Naomi Veltman heeft er dan ook voor gezorgd dat de rechtsback in tip top vorm is het eind van het seizoen. Daar plukken wij nu de vruchten van.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Naomi Veltman (@naomiveltman) op

Rechter centrale verdediger: AnneKee Molenaar (vriendin van Matthijs de Ligt)

Er is maar één verdediger in Nederland, Matthijs de Ligt. Op zijn negentiende officieel de jongste aanvoerder in een halve finale in de Champions League, maar ook één van de beste verdedigers in de wereld. Iets dat de vriendin van Matthijs de Ligt, AnneKee Molenaar, ook in zag. Of Matthijs had toevallig nog een zaakwaarnemer nodig, aangezien haar vader een gerenommeerde zaakwaarnemer is. Dat het een leuk stelletje is, dat staat vast.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) op

Linker centrale verdediger: Candy-Rae Fleur (vriendin van Daley Blind)

De verloren zoon is na een periode bij Manchester United weer teruggekeerd afgelopen zomer. Hiermee is niet alleen de plek in het elftal van Ajax weer gevuld, ook ons vrouwenelftal is mooi aangevuld. Zijn vriendin Candy-Rae Fleur vergezelt AnneKee in het hart van de defensie. Geen voetballer die door dit blok powervrouwen heen komt.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Candy-rae Fleur (@candy.rae.fleur) op

Linksback: Caro Calvagni (vriendin van Nicolas Tagliafico)

De Argentijnse stier in de verdediging, onmisbaar in het huidige Ajax. Heeft zich in 1,5 jaar tijd immens populair gemaakt in Nederland. Zijn prestaties op het veld zijn minstens net zo goed als daarbuiten. Hij heeft namelijk de bloedmooie Caro Calvagni gescoord. Caro mag dan ook zeker niet ontbreken in de opstelling van Ajax, alleen afwachten of zij dezelfde longen heeft als haar vriend.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Caro Calvagni🇦🇷 (@carocalvagni) op

Rechter centrale middenvelder: Inge van der Kroon (vriendin van Dani de Wit)

Helaas geen Donny van de Beek, maar de vriendin van Dani de Wit. Donny zijn vriendin is haast onvindbaar namelijk. Maar de vriendin van Dani maakt het meer dan goed. Deze blonde stoot verdient dan ook zeker een plekje op het middenveld.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dani de Wit (@danidewit_) op

Verdedigende middenvelder: Marije Schöne (vriendin van Lasse Schöne)

De routinier die ooit transfervrij overkwam van N.E.C. en sindsdien zich altijd weer in de basis heeft gespeeld. Een overzicht houden over de talenten en een heerlijke vrije trap erin krullen. Even kijken of Marije het goede voorbeeld van haar man volgt.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lasse Schöne (@lasse.schone) op

Linker centrale middenvelder: Mikky Kiemeney (vriendin van Frenkie de Jong)

De vriendin van Frenkie de Jong is misschien wel de spontaanste verschijning op het middenveld. Net als vriendlief heeft zij de harten van vele Nederlanders verovert. Deze schoonheid volgt Frenkie overal naartoe en zal hem zeker ondersteunen in zijn periode in Barcelona. Maar op dit moment mogen wij nog even van ze genieten bij Ajax.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Rechtsbuiten: Kira Winona (vriendin van David Neres)

Laatst kwam een beetje ongemakkelijk nieuws over de twee naar buiten. David zou namelijk alleen gezegd hebben ‘I’m David Neres, come to me’, later bleek dit een grapje natuurlijk, maar ze is wel gekomen. Wij kunnen alleen maar blij zijn voor David, want wat een vangst is deze Duitse vrouw. Kira in de opstelling van Ajax, mag het dan ook laten zien op de favoriete plek van haar man.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door K I R A W I N O N A (@kirawinona) op

Linksbuiten: Daphne de Lange (vriendin van Daley Sinkgraven)

Aangezien Daley een zeer veelzijdige speler is, mag hij van ons linksbuiten staan. Met haar achternaam zou ze ook niet verkeed staan in de spits, maar linksbuiten zal haar meer liggen. Daley is sinds kort weer fit en speelde een geweldige wedstrijd tegen Juventus, dus een plekje is dan wel verdiend.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door 🇳🇱 Daley sinkgraven (@daleysinkgraven) op

Spits: Cecilie Hornbæk Bruun (vriendin van Kasper Dolberg)

Een vormdipje van Kasper speelt hem parte dit seizoen. Twee seizoenen geleden was ‘ie nog 50 miljoen waard, dus voetballen is die niet verleerd. In het veld scoort die niet zoveel, maar des te meer daarbuiten. Daarom wordt onze targetwomen; Cecilie Hornbæk Bruun. Deze schoonheid heeft haar plekje meer dan verdiend.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door CECILIE HORNBÆK BRUUN (@_ceciliehb) op