Liefde kent geen leeftijd

Liefde kent geen leeftijd, dat blijkt dit keer wederom maar weer. Tycho Gernandt is 48 jaar en hij is gevallen voor de 24 jaar jongere Dianne van den Eng. Tycho is voor haar gevallen doordat ze erg sterk in haar schoenen staat en volledig zichzelf is. “Ze staat ongelooflijk sterk in haar schoenen en ze is zodanig altijd zichzelf dat ik er alleen maar blij van word.”

Ook voor Dianne kent liefde geen leeftijd, want ze is op de acteur gevallen door zijn lieve persoonlijkheid en omdat ook hij altijd zichzelf is. Voor Tycho is de leeftijd van Dianne ook absoluut niet belangrijk, natuurlijk werden er wel vragen over gesteld maar hier had hij een simpel antwoord op: “Dat vind ik niet belangrijk. Ik val op een persoon, niet op iemands leeftijd.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dianne (@diannevde)

Dianne van den Eng is de nieuwe vriendin van Tycho Gernandt

Tycho is natuurlijk volledig gevallen voor deze dame doordat ze zichzelf is en ontzettend sterk in haar schoenen staat. Maar we kunnen zeggen dat ook wij onder de indruk zijn van de dame. Ze speelde eerder al in verschillende reclamespotjes en ze had rollen in de film ‘Fissa‘ en ‘Renesse‘, maar ook in de serie ‘Jonge Garde’.

Naast haar talent voor acteren zijn we ook onder in de indruk van haar looks. De knappe brunette valt op door haar lange lokken, sprankelende ogen en prachtige glimlach. We hopen in ieder geval dat de twee ontzettend gelukkig zijn samen. Hieronder een aantal foto’s van de knappe Dianne van den Eng:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dianne (@diannevde)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dianne (@diannevde)