Een tv-figuur tijdens een intiem moment roepen

Een 28-jarige man deelde zijn verhaal over dit bizarre moment op Reddit. Hij vertelde dat hij die ochtend een intiem moment had met zijn vriendin, toen ze plotseling de naam “Ben” begon te roepen. Verrast en verward, omdat zijn naam niet Ben is, hoorde hij haar vervolgens “Ben 10” roepen, gevolgd door een opmerking over een ander cartoonpersonage: Gwen.

Na deze ongemakkelijke gebeurtenis bekende zijn vriendin dat ze een grote fascinatie heeft voor Ben 10, haar eerste jeugdliefde. Voor degenen die het niet weten: Ben 10 is een Amerikaanse sciencefiction-cartoonserie waarin een 16-jarige jongen een krachtig horloge draagt dat hem in tien verschillende buitenaardse wezens kan veranderen. Samen met zijn nicht Gwen en grootvader Max, strijdt hij tegen kwaadaardige krachten in het universum. Een cartoonserie waar een hoop jonge kinderen fan van zijn.

tv-cartoon ben 10

Blunder tijdens een intiem moment

Hoewel de vriendin haar fascinatie uitlegde, bleef de man twijfelen. Het feit dat ze eerst “Ben” riep, deed hem vermoeden dat er misschien een echte Ben in haar leven was. Hij vroeg zich af of dit allemaal een goed bedachte dekmantel was voor iets anders. Zijn verwarring leidde tot een hoop reacties op Reddit, waar gebruikers hem advies en humoristische suggesties gaven.

De reacties op Reddit

Een van de meest opvallende reacties stelde voor om de situatie met humor te benaderen: “Ga erin mee. Geef haar Gwen-thema lingerie, draag een horloge tijdens jullie momenten en klap er af en toe op. Als ze echt deze fetisj heeft, kan het geweldig zijn.” Andere gebruikers suggereerden om op zoek te gaan naar aanwijzingen, zoals Ben 10 merchandise of een telefoonachtergrond, om haar verhaal te verifiëren.

Wat moet hij nu?

Het is duidelijk dat deze situatie niet alleen verwarrend, maar ook erg grappig is. Of zijn vriendin nu echt een onschuldige jeugdcrush op Ben 10 heeft of dat er iets anders speelt, de man staat voor een keuze. Hij kan ervoor kiezen om de situatie met humor en begrip te benaderen, of hij kan verder graven om de waarheid te achterhalen. Het is in ieder geval een verhaal dat de man niet snel zal vergeten.