Hoe heeft Jort Kelder zijn nieuwe vriendin ontmoet?

Jort Kelder lijkt weer een nieuwe vriendin te hebben. Of zij ook echt de nieuwe vriendin van Jort Kelder wordt (of is), is nog maar eventjes de vraag. Voor nu lijken de twee het vooral gezellig te hebben en dat is natuurlijk ook helemaal prima. We hebben het hier over fashionblogger en illustrator Eleonora Wagtendonk

Hoe ze elkaar hebben leren kennen is onduidelijk, maar dat ze contact hebben met elkaar lijkt zeker te zijn. Een tijdje was het Instagram-account van Noor afgeschermd, maar dat is inmiddels (gelukkig) verleden tijd. Enige minpuntje: er is geen gezamenlijke foto met Jort Kelder op haar account @studiofreckles geplaatst. Maar wie is deze nieuwe vriendin van Jort Kelder eigenlijk?

Noor Wagtendonk is fashionblogger en illustrator

Er zijn oneindig veel manieren waarop je je creativiteit kwijt kunt. En Noor Wagtendonk heeft ervoor gekozen haar creativiteit met kleding op Instagram te delen. In een video van AT5 legt Noor zelf uit dat ze is begonnen met fashionbloggen omdat ze het zelf leuk vond. Zo is ze begonnen met het plaatsen van foto’s van haar eten en kleding. Dit bleek voor velen een leuke vorm van entertainment te zijn en inmiddels zijn haar volgersaantallen op Instagram Studio Freckles uitgegroeid tot maar liefst 44K volgers.

Naast fashion lijkt Noor nu voornamelijk bezig te zijn met het ontwerpen van illustraties. Zo schildert en tekent ze in haar eigen stijl en kun je haar zelfs inhuren om de muren te decoreren. Ze maakt ook schilderijen, geeft workshops en ontwerpt kaartjes. Ze heeft zelfs een hele speciale lijn voor baby’s en jonge kinderen opgericht. Op haar Instagram Atelier Florentine kun je daar meer over vinden.

Conclusie

In de wereld van Jort Kelder lijkt een nieuwe liefde op te bloeien. Hoewel de bevestiging van hun relatie nog op zich laat wachten, is duidelijk dat Jort en fashionblogger/illustrator Eleonora Wagtendonk, beter bekend als Noor, samen veel plezier beleven. Hoe ze elkaar precies hebben ontmoet, blijft vooralsnog een mysterie. Maar één ding is zeker: Jort Kelder en zijn nieuwe vriendin lijken het behoorlijk gezellig met elkaar te hebben.