De nieuwe vlam van Jort Kelder

Na meer dan vijf jaar lijkt Jort Kelder weer een nieuwe vlam te hebben. Of zij ook echt de nieuwe vriendin van Jort Kelder wordt (of is), is nog maar eventjes de vraag. Voor nu lijken de twee het vooral gezellig te hebben en dat is natuurlijk ook helemaal prima. We hebben het hier over fashionblogger en illustrator Eleonora Wagtendonk.Β 

Hoe ze elkaar hebben leren kennen is onduidelijk, maar dat ze contact hebben met elkaar lijkt zeker te zijn. Helaas voor ons is het privΓ© Instagram account van Noor afgeschermd, maar toch zijn er uit andere bronnen gebleken dat ze daar een foto samen met Jort Kelder heeft geplaatst. Maar wie is deze nieuwe vlam eigenlijk?

Noor Wagtendonk is fashionblogger en illustrator

Gelukkig zijn er oneindig manieren waarop je je creativiteit kwijt kunt. En Noor Wagtendonk heeft ervoor gekozen haar creativiteit met kleding op Instagram te delen. In een video van AT5 legt Noor zelf uit dat ze is begonnen met fashionbloggen omdat ze het zelf leuk vond. Zo is ze begonnen met het plaatsen van foto’s van haar eten en kleding. Dit bleek voor velen een leuke vorm van entertainment te zijn en inmiddels is haar volgersaantal op Instagram Studio Freckles uitgegroeid tot maar liefst 44.7K volgers.

 

Naast fashion lijkt Noor nu voornamelijk bezig te zijn met het ontwerpen van illustraties. Zo schildert en tekent ze in haar eigen stijl en kun je haar zelfs inhuren om de muren te decoreren. Ze maakt ook schilderijen, geeft workshops en ontwerpt kaartjes. Ze heeft zelfs een hele speciale lijn voor baby’s en jonge kinderen opgericht. Op haar Instagram Atelier Florentine kun je daar meer over vinden. Hieronder een aantal foto’s van de dame in kwestie: