Begin bij jezelf

Voordat je oordeelt, kijk eerst naar jezelf. Flirt jij ooit met andere vrouwen? Het is belangrijk dat je hier heel kritisch naar kijkt, want wanneer je het zelf ook doet, kun je haar natuurlijk niets kwalijk nemen. Dus voordat je haar dingen gaat verwijten, houd rekening met het feit dat ze denkt dat het oké is, omdat jij haar hebt laten zien dat het oké is.

flirt-mannen-manman

Foto via

Definieer het woord ‘flirten’

Wanneer de een denkt dat je aan het flirten bent, kan het zo zijn dat jij die intentie helemaal niet hebt. Wanneer vind jij dat iemand aan het flirten is? En wanneer vindt je vriendin dit?

We zijn allemaal mensen

Nu zou je kunnen denken dat je niet flirt wanneer je gelukkig bent in de liefde, maar we zijn allemaal mensen van vlees en bloed. Verplaats je ook eens in je vriendin, jij geniet er ook van wanneer je aandacht krijgt of een mooie vrouw ziet en hiermee een praatje gaat maken. Dit is waarschijnlijk bij je vriendin ook het geval. De kunst is om de grens te weten.

flirten-man-manman

Foto via

Praat met elkaar

Wanneer het je echt dwars zit dat je vriendin met andere mannen flirt, moet je hier duidelijk over zijn. Begin het gesprek rustig en laat weten dat je het vervelend vindt hoe ze tegen andere mannen kan doen. Vraag haar ook hoe zij erover denkt.  Misschien is het goed om hier afspraken over te maken. Mag flirten? En in hoeverre? Door hier afspraken over  te maken, creëer je duidelijkheid en dit zal jullie beide helpen.

Begin bij het begin

Wanneer je vriendin van deze aandacht houdt, kun je je ook afvragen waarom ze aan jouw aandacht niet genoeg heeft. Begin weer bij het begin, hoe heb jij haar verleid? Hoe flirtte jij met haar? Wanneer dit te lang geleden is, fris je geheugen dan op met deze 5 flirttips waardoor je aantrekkelijker wordt voor haar. Deze gelden niet alleen voor een nieuwe flirt, juist ook bij je huidige vriendin.