Festivaltrip

Dit is de ultieme vakantie om met vriendengroep te ondernemen als jullie van een feestje houden. Velen zijn alleen bekend met de feestjes in eigen land, echter zijn er talloze buitenlandse festivals die ongetwijfeld een grote indruk achterlaten. Je kan hiervoor kiezen voor een meerdaags festival waarbij je alleen op het festival terrein blijft, of je gaat voor Europese festivals die perfect zijn te combineren in een mini vakantie. Zo ontdek je de omgeving en maak jij de leukste feestjes mee.

vakantie festival MAN MAN

Roadtrip door Europa

Trek eropuit met je maten en ontdek de wereld tijdens een onvergetelijke roadtrip. Wij zijn van mening dat je tijdens een roadtrip je vrienden het beste leert kennen en met hen een sterkere band kan creëren. Een roadtrip kan je met de eigen auto ondernemen, maar wat is er nou toffer dan een roadtrip met een eigen camper? Zo heb je alles binnen handbereik en alle vrijheid waar jij en je maten naar verlangen. Wij van MAN MAN begrijpen goed dat het niet haalbaar is om als vriendengroep een gloednieuwe camper aan te schaffen. Ga daarom voor een tweedehands camper op Marktplaats die je met je maten kan opknappen. Dit is een heerlijke hobby en bovendien een perfecte opwarmer voor jullie ontdekkingsreis. Op zoek naar een route? Wij stippelden een roadtrip door Europa, ideaal dus om met je camper alle prachtige spots te verkennen!

Camper MAN MAN

Surftrip

Mocht je toch de voorkeur geven aan een sportievere vakantie, dan is een surftrip dé vakantie voor jou en je maten. Voor een vakantie vol met actie in het water hoef je niet naar de andere kant van de wereld te reizen, integendeel. Zo zijn het Franse Biarritz en het Spaanse Fuerteventura zeer populair onder de surfers. Hier kan zowel de beginnende als de gevorderde surfer terecht, dus perfect als jouw vriendengroep bestaat uit verschillende surfers. Bovendien sport jij al die biertjes op het strand eraf terwijl je de golven aan het temmen bent of een potje volleybal speelt.

vakantie vrienden MAN MAN

Hoe dan ook, je wilt een trip met je maten die je nooit meer zal vergeten. Neem het voortouw en roep je maten bijeen. Wie weet worden jullie net zo tof als deze vriendengroep.