Vreemdgaan op de trouwdag

Gedurende hun relatie is de man erachter gekomen dat zijn partner de gewoonte heeft om met random vrouwen te zoenen wanneer ze heeft gedronken. De 24-jarige echtgenote, Sarah, had beloofd minder te drinken en ook geen gekke dingen meer te doen. Blijkbaar kon ze zich hier niet aan houden, want twee jaar voor de bruiloft ging ze weer de mist in met haar aanstaande bruidsmeisje, Brooke. Toen de man de twee dames betrapte, legde ze uit er doorheen te zitten. Later gingen ze samen in relatietherapie, zodat ze zou begrijpen hoe veel pijn ze hem heeft gedaan. Als het nog een keer zou gebeuren, zou het een einde betekenen van de relatie.

Op de trouwdag voelde alles goed. Het zou de beste dag uit hun leven worden, net als voor vele anderen die trouwen. Na zo’n dag vol gezelligheid wordt er natuurlijk wat alcohol genuttigd. Nu waren ze beide dronken, geen probleem denk je? Zijn vrouw vroeg hem om comfortabele schoenen voor haar te halen, want haar voeten deden pijn door haar hakken. Toen hij terugkwam, was ze wéér aan het zoenen met Brooke. Hij duwde Brooke aan de kant, begon te schreeuwen tegen zijn vrouw en liep woedend weg. Hij kon niet geloven dat zijn vrouw is vreemdgegaan op hun trouwdag.

Alles cancelen?

Hij heeft alle plannen voor hun honeymoon gecanceld en twijfelt nu om te scheiden. Ze smeekte hem knielend en huilend voor vergiffenis, totdat ze hem begon uit te schelden. Ze was ervan overtuigd dat hij een klootzak is en haar voor schut heeft gezet door op de bruiloft tegen haar te schreeuwen. Hij is er een beetje klaar mee, omdat ze hem zo vaak pijn heeft gedaan en het zich niet realiseert.

De man deelde zijn verhaal op Reddit om te vragen of hij echt onredelijk was door te schreeuwen tegen vrouw op de bruiloft. Hij wilde zijn vrouw gewoon duidelijk maken dat hij het totaal niet aantrekkelijk vindt om zijn vrouw te zien zoenen met een ander, dat ze samen in een relatie zitten én hij dit ziet als vreemdgaan.

Een groot deel van de lezers op Reddit was het met hem eens, maar veel waren ook verbaasd dat hij zo veel heeft vergeven. Iemand schreef: “Dit zijn allemaal Red flags en nog steeds ben je met haar getrouwd? Ze wist hoe jij je voelde over de situatie en ze deed het toch. Ze heeft zeker weten hulp nodig voor haar alcoholgebruik, dat heeft ze vaak genoeg laten zien. Wat een zooitje.”

Een ander schreef: “Ik vraag me af of ze niet vaker is vreemdgegaan, want hij is er alleen van deze twee keer achter gekomen, maar wie weet is ze vaker vreemdgegaan. Als je zo brutaal bent dan is er 100 procent meer gebeurd.”