Leeftijdsverschil in een relatie

Kris en Hillary wonen in een camper en laten hun volgers meegenieten van hun avonturen en unieke relatie. Het stel ontmoette elkaar op hun werk en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Ze hebben een leeftijdsverschil van twintig jaar waar ze open over praten. Ondanks hun openheid krijgen ze vaak dezelfde vraag: willen ze kinderen samen? Niet zo lang geleden hebben ze een TikTok gemaakt om deze vraag uitgebreid te beantwoorden en dat zorgde voor veel reacties.

 

Geen kinderen

Hillary is een vrouw van midden 30 en legde het volgende uit: “We zijn een stel met een groot leeftijdsverschil en dat roept veel vragen op over onze relatie. De meest gesteld vraag is of we kinderen willen.” Kris, die in de 50 is, voegde toe dat hij al twee volwassen zonen heeft, waar hij enorm van houdt. Hij maakte duidelijk dat hij geen behoefte heeft aan meer kinderen, aangezien hij ouder wordt. Dit klinkt erg logisch, aangezien het ook gevaarlijker is des te ouder je wordt.

Hillary, die zelf nooit de wens heeft gehad om moeder te worden, gaf aan dat dit een vraag is waar veel vrouwen mee te maken krijgen, ongeacht hun relatie. Ze zei: “Ik heb nooit de drang gehad om eigen kinderen te krijgen. Ik mis dat moeder gen. Maar ik ben wel dol op onze huisdieren.” Ze benadrukte dat er niets mis is met vrouwen die geen kinderen willen en dat het volkomen normaal en oké is.

De relatie tussen Kris en Hillary is volgens hen fantastisch. Hillary heeft een goede band met de kinderen van Kris en voelt zich eerder een vriendin dan een moederfiguur. Dat heeft natuurlijk ook te maken met het leeftijdsverschil. “Ik ben dichter qua leeftijd bij zijn kinderen dan bij Kris, maar het werkt wel voor ons”, legde ze uit.

Benieuwd naar het beste leeftijdsverschil? Onderzoek wijst uit: dit is het perfecte leeftijdsverschil in een relatie.