Vooral in deze tijden is het onverstandig om veel fysiek contact te hebben. En laten we eerlijk zijn: een avond met een losse fling is al helemaal niet slim. Je weet tenslotte niet wat diegene allemaal heeft uitgespookt en de kans op besmetting is aanwezig. Doordat veel mannen nu langere tijd droog staan, wordt de drang alsmaar hoger en hoger. Het krijgen van blauwe ballen is vervelend, maar doodnormaal. Nu rest de vraag: wat kunnen we eraan doen? Je zal al snel denken aan masturberen, het normale handwerk. Maar waarom zou je dat doen wanneer er een mogelijkheid is tot een veel intenser pleziertje met een seksspeeltje?

Hét VR seksspeeltje voor mannen

Veel mannen zijn wel bekend met een pocket pussy, een kunstvagina voor plezier. Dit seksspeeltje was tot op heden hetgeen dat het dichtst bij een echte vrijpartij in de buurt kwam. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen en wordt het begrip ‘seksspeeltje’ naar een compleet nieuw level getild.

Het Amsterdamse bedrijf KIIROO komt nu met de TITAN, een seksspeeltje dat iedere single man – of nieuwsgierige mannen in een relatie – volledig in zijn behoeften zal voorzien. Hoe een man bij een ‘ouderwetse’ pocket pussy zelf de bewegingen moet maken voor zijn plezier, is dat bij de vibrerende TITAN niet meer nodig. Het is een interactieve vibrerende koker met aanrakingsgevoelige vibratie technologieën. Eén dingt is zeker: je wordt nu écht verwend.

VR seksspeeltje voor mannen

TITAN

KIIROO €135 Shop nu

De meest intensieve masturbatie-ervaring

De mogelijkheden van de TITAN zijn oneindig. Je kan overal ter wereld verbinding maken met de apparaten van je partner. Dit maakt het mogelijk om hun bewegingen te voelen op jouw apparaat. Met de aanrakingsgevoelige pads op de TITAN kan jij de snelheid en intensiteit van de trillingen of slagen op het apparaat van jouw partner regelen. Zo kunnen jullie op langere afstand ook van elkaar genieten.

Mocht jij geen partner hebben waarmee jij deze ervaring momenteel kan delen, dan is de TITAN alsnog hét seksspeeltje voor jou. Je eigen masturbatie-ervaring zal namelijk beter dan ooit tevoren zijn door de verschillende modi en snelheden die de TITAN te bieden heeft. Er zijn maar liefst 4.000 interactieve video’s beschikbaar, waardoor jij iedere beweging van jouw favoriete ster zelf kan ervaren. Jij komt letterlijk én figuurlijk aan je trekken.

VR

De VR-headset is geschikt voor alle iPhone, Android en Windows telefoons met een schermgrootte tussen de 3,5 en 6,0 inch.

Tevens geldt er nu een top deal. Voor de prijs van TITAN krijg je nu de VR bril extra én je ontvangt bij bestelling een glijmiddel en speciale reiniger om jouw ervaring nog soepeler te laten verlopen en om alles schoon te houden. Check de website van KIIROO voor meer informatie over dit waanzinnige seksspeeltje voor mannen.

virtual reality seks speeltje voor mannen

TITAN

KIIROO €135 Shop nu