VR Arcade is uniek in de VR-branche

Games waarin virtual reality een rol speelt worden alsmaar populairder. In tegenstelling tot deze spellen is de belevenis bij VR Arcade uniek. Dit heeft alles te maken met de ruimte waarin de experience zich afspeelt. Deze open ruimte van 200 m² zorgt ervoor dat spelers veel beweegruimte hebben. Door dit bewegen krijg jij nog sterker het gevoel dat jij en je maten echt tussen de aliens, zombies of gijzelaars staan.

Drie experiences

Eerder bracht VR Arcade al twee experiences. Bij Zombie Apocalypse ga je gewapend met een rugzak en een wapen, samen met je team, een groep zombies te lijf. Hierbij moet je niet alleen aan jezelf denken, maar ook aan je teamgenoten. De zombies komen daadwerkelijk vanuit alle kanten op je af. Dus maak plannen en ga tactisch te werk met je squad. Finish de verschillende levels en ga vervolgens de strijd aan met de eindbaas.

zombie vr game

Bij Alien Defense neem je de rol aan van een marinier. Jullie missie is niet mals: het is aan jullie om de mensheid te redden van buitenaardse indringers. Hierbij moet je op zoek naar belangrijke informatie die doorslaggevend kan zijn in deze missie. Denk hierbij aan het speuren op crash-sites naar cruciale data. Naast deze twee experiences wordt nu The Heist toegevoegd aan het keuzeaanbod.

The Heist is een brute VR Escape Experience

The Heist gaat over een groep criminelen die een aantal mensen gegijzeld houden in een groot gebouw. Samen met je team aan soldaten zullen jullie ’s nachts het gebouw moeten infiltreren. Dit is niet zonder moeite. Onderweg zullen jullie worden geconfronteerd met puzzels, wordt jullie behendigheid en teamwork getest en krijgen jullie te maken met de vijand. The Heist onderscheidt zich hierdoor van de eerdere experiences, die voornamelijk over schieten en actie draaien. De derde experience van VR Arcade is hierdoor een escape room geworden zoals je die nog nooit hebt ervaren.

VR ARCADE

Tickets kopen voor VR Arcade

Check de website van VR Arcade om tickets te kopen voor één van de experiences. The Heist vind je in Amsterdam, Delft en Helmond.