De affaire van Marco Borsato en Iris Hond

De 55-jarige Nederlandse zanger Marco Borsato heeft de afgelopen jaren flink onder vuur geleden. Na het bekendmaken van zijn affaire met pianiste Iris Hond leken er steeds meer dingen op tafel te komen. Zo hebben Marco Borsato en Iris Hond in 2009 een buitenechtelijke relatie gehad.

Deze affaire heeft Marco zelf in 2019 toegegeven. De affaire speelde in de tijd van het faillissement van Marco’s bedrijf TEG en was al met al een hele moeilijke tijd voor de zanger. De twee raakten bevriend en deze vriendschap ging nog een stuk verder. De affaire zou volgens zowel Borsato als Hond maar kort geweest zijn en de twee zijn daarna vrienden gebleven. De ex-vrouw van Marco, Leontine Ruiters, wist van deze affaire af maar de twee zijn toch tot 2020 bij elkaar gebleven.

Het prachtige appartement van Iris Hond

Nu heeft Iris Hond haar prachtige Hilversumse appartement te koop gezet. Zelf kocht Iris haar luxe appartement in 2017 maar neemt er, net vijf jaar later, alweer afscheid van. Het appartement heeft een vraagprijs van 525.000 euro en is dus gelegen in mediahoofdstad Hilversum.

Iris Hond appartement

De algemene woonoppervlakte is in totaal 89 m2 en telt in totaal drie kamers. Deze kamers zijn te verdelen in twee slaapkamers en één badkamer. Het appartement van Iris is gelegen op de eerste verdieping en kijkt uit op een prachtig stuk groen. De woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een open haard.

Iris Hond appartement woonkamer

De keuken is wat aan de kleinere kant en heeft een open ligging met verschillende inbouwapparatuur. Ook heeft het appartement een prachtig balkon waar je goed kunt zitten en zelfs van een heerlijke BBQ kunt genieten.

Er zijn op de begaande grond meerdere garages te vinden die je zelf kunt inrichten zoals je wilt. Zoals op onderstaande foto te zien is, heeft Iris haar garage ingericht als kleine sportruimte. Ook fijn om te weten: het gehele appartementencomplex is een beschermd stadsgezicht. Dat wil zeggen dat dit gebied een bijzonder cultureel-historisch karakter heeft en dat het is afgeschermd om deze waarde te beschermen. Zo kun je lekker genieten van je privacy.

Check de website van Bekendeburen voor meer foto’s.

Of Iris haar carrière nog kan doorzetten is maar de vraag

Ondanks dat de affaire van Marco Borsato en Iris Hond maar van korte duur was én het ver in het verleden heeft plaatsgevonden, heeft de pianiste er wel last van gehad. Ze vertelt in een interview dat ze het vervelend vindt dat er een verkeerd beeld van haar wordt neergezet. Ze heeft hard gewerkt voor haar carrière en wil daarom ook graag gezien worden als de getalenteerde musicus dat ze is. Hopelijk kunnen mensen door de gebeurtenissen heen kijken.