Een kraamvisite om nooit te vergeten

Mark en Lindsey Lashley uit Georgia hadden toch wel een beetje een vreemde ervaring. Toen Lindsey net beviel van haar gezonde baby-boy Cason, wilde ze hem natuurlijk dolgraag aan de familie voorstellen. Zij en mark vragen dus aan oma of zij de familie kan appen om langs te komen in het ziekenhuis. Oma vindt dit geen probleem en doet het met alle liefde. Ze maakt een chat-groep aan om de kraamvisite op te zetten, maar hier maakte ze per ongeluk een kleine fout.

Plotseling reageert er een onbekende op het bericht van oma. Ze heeft dus per ongeluk een verkeerd nummer in de chat gezet. Dit kan heel simpel opgelost worden door de onbekende weer uit de groep te zetten. Dit gebeurde echter niet. Kijk maar eens hieronder naar het gesprek.

img
Foto via Facebook

Binnen no-time stonden de gebroeders Williams in de kamer bij de kersverse ouders, Ze kwamen met cadeautjes en lieve woorden voor de moeder, simpelweg geniaal. De Lashley familie uit hun positieve ervaringen met de Williams broers. Ze vertelden dat ze bij waren dat de broers zo vrijgevig en aardig waren naar de familie, terwijl ze elkaar een paar uur geleden nog nooit hadden gesproken. “If we all only had this kind of heart”. 

Deze twee families zijn nu voor altijd verbonden door een klein typefoutje van oma. De ouders hebben nu ook een goed verhaal om aan de kleine Cason te vertellen als hij wat groter is.