1. Neymar

Neymar is een waar fenomeen die bekend is onder alle voetbalfans. Veel jonge voetballers kijken naar hem op en de meeste jochies in Brazilië zien Neymar ook als een echte held. Neymar had vroeger ook zijn helden en juist hen heeft hij  op zijn rug getatoeëerd met een mooie tekst die luidt ‘‘Be your hero”. Maar de Braziliaan heeft meerdere tattoos op zijn lichaam. Zo houdt hij enorm veel van zijn familie en heeft hij op zijn rechter schouder een tattoo van zijn zus.

Neymar tattoo Goku Batman Spiderman

2. Memphis Depay

Memphis Depay is een speler die graag in de spotlight staat. Dat lukt hem ook erg goed want hij is regelmatig het onderwerp van gesprek. Dit is meestal door zijn fantastische voetbaltalenten, maar vaak ook door zijn doen en laten buiten het veld. Zo heeft de 29-jarige voetballer een stevige mening die hij onder andere in zijn raps uit en steelt hij de show met opvallende outfits. Ook over zijn tattoos kunnen voor veel blikken en meningen zorgen. Benieuwd waar deze tattoos voor staan? Lees dan de betekenissen van Memphis Depay zijn tattoos.

Memphis Depay leeuw tattoo

3. Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic is een speler met ontzettend veel charisma. Zo heb je vast weleens gehoord van zijn bekende uitspraak: “Lions, they don’t compare themselves with humans.” Ibrahimovic zijn lichaam zit voor een groot deel onder het inkt en net als Memphis Depay heeft hij ook een grote leeuw op zijn rug getatoeëerd.

Zlatan Ibrahimovic tattoo

4. Sergio Ramos

Sergio Ramos staat bekend als misschien wel de beste centrale verdediger aller tijden. Zijn rug zit in ieder geval vol van tattoos en deze hebben ook een belangrijke betekenissen. De meeste hebben te maken met prijzen die Ramos gewonnen heeft met zijn voormalige club Real Madrid en het Spaanse nationale team. Op zijn linkerkuit heeft hij bijvoorbeeld de Champions League beker getatoeëerd en op zijn rechter kuit de Wereldbeker die hij in 2010 samen met Spanje won.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sergio Ramos (@sergioramos)

5. David Beckham

David Beckham is nu al jaren geen voetballer meer maar verdient zeker een plek in deze lijst. Hij is een van de stijliconen die tattoos razend populair heeft gemaakt onder de voetballers. David Beckham was een speler die niet alleen werd gewaardeerd om zijn techniek en spel maar ook om zijn looks. En zijn tattoos spelen daar een grote rol in.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)