Zo verpest je jouw eigen huwelijksdag

Niks is leuker dan jaren later terug kunnen kijken op je eigen trouwdag. In de meeste gevallen verloopt die dag bijzonder goed en kun je er met een prima gevoel op terug kijken. Dat was ook de bedoeling toen een zekere Blake ging trouwen. Alles was prima geregeld, van de huwelijksceremonie tot aan het feest met vrienden en familie. Toch is het voor een manier goed te doen om ondanks alle voorbereidingen, het feest op slag te veranderen is een enorme teleurstelling. Blake zelf vond het namelijk geen probleem om de voetbalwedstrijd van zijn favoriete team te zien op zijn huwelijksdag, maar zijn kersverse bruid dacht daar toch iets anders over.

Goed, we zullen het toegeven: het is redelijk slim is om je smartphone verdekt op te stellen en zo toch de wedstrijd te zien. Dat wil zeggen, als je het goed doet. Ontdekt je bruid dat je toch naar de wedstrijd zit te kijken, breng jezelf dan maar in veiligheid. In de meeste gevallen wordt een dergelijke vorm van multitasken niet gewaardeerd. Blake zou daar snel achter komen. Vrouwlief hield wijselijk haar mond toen ze het zag en besloot doodleuk om haar man van wat extra aandacht te voorzien door een video van zijn wangedrag op TikTok te delen. Het gevolg: ruim 7 miljoen mensen zagen het filmpje en dan is het slechts een kwestie van tijd voordat er een enorme discussie over ontstond.

@daniandblake1 year ago today 😅 @dani.russell ##daniandblake ##wedding ##marriage ##fail ##anniversary ##fyp♬ original sound – Dani and Blake

Reacties van mensen lopen uiteen

Zo schrijft een vrouwelijke reaguurder dat dergelijke situaties voor haar reden is om niet met een fervent sportliefhebber te daten. Een ander snapt best dat mannen van sport houden en liever geen enkele wedstrijd willen missen, maar om de wedstrijd ook op je bruiloft te willen zien, gaat toch echt te ver.

Aan de andere kant zijn er mensen die – hoe gek het ook klinkt – begrip kunnen opbrengen. Zo wist een vrouw te vertellen dat haar man iets vergelijkbaars deed op haar huwelijk door aan een van haar neven te vragen hoe de wedstrijd ervoor stond. Het kan overigens nog erger: een vrouw vertelde dat deze situatie nogal meeviel. In haar situatie ging haar kersverse echtgenote doodleuk tijdens de huwelijksnacht naar de kroeg met zijn schoonvader om daar de voetbalwedstrijd te bekijken.

Overigens kent het verhaal van Blake en Dano nog wel een goed uiteinde: ze zijn nog steeds bij elkaar. Ondanks alles weet Dani in ieder geval wel dat mocht zij ooit nog een keer gaan trouwen, de man in kwestie geen sportfanaat zal zijn.