Vlaamse Karlien twerkworkshops

De Vlaamse Karlien van Cutsem heeft een beroep waar niet veel mensen over kunnen meepraten, zo geeft zij namelijk twerkworshops om vrouwen meer zelfverzekerdheid te geven. Dit doet Karlien met haar eigen bedrijfje genaamd ConfiDance dat zij bijna drie jaar geleden uit de grond stampte. ConfiDance staat voor een mind-body-soul connectie die vrouwen hun zelfvertrouwen op en naast de dansvloer willen boosten. Wij zouden het dan ook heerlijk vinden om een aantal twerkworkshops bij de Vlaamse Karlien te volgen.

Verder is Karlien in haar vrij tijd ook erg avontuurlijk. Zo plant zij regelmatig leuke uitjes met haar vriendinnen en is zij niet geheel verassend niet van de dansvloer weg te slaan tijdens een feestje. Maar hier blijft het niet bij, Karlien heeft het afgelopen jaar namelijk 00k meegedaan het Belgische televisieprogramma 1 jaar gratis. Hierin nam zij het tegen 15 andere kandidaten op door middel van een quiz en heeft zij het tot één aflevering voor de finale geschopt. We kunnen dus wel stellen dat de Vlaamse Karlien absoluut een powervrouw is en dan ook voor veel vrouwen een voorbeeld kan zijn qua zelfbeeld, maar zeker ook qua kennis, want quizzen kan zij als de beste.

Haar Instagram foto’s zijn on fire

Tot slot is op Karlien haar Instagram-account te zien dat het geven van haar workshops zeker een blijvend resultaat achter heeft gelaten. Zo deelt Karlien het ene na het andere bloedmooie plaatje met haar 3274 volgers op Instagram. Waarbij zij het geen enkel probleem vindt om haar prachtige lichaam nog maar eens goed te benadrukken door middel van foto’s in bikini en spannende foto’s in lingerie. Zie hieronder een selectie van onze favoriete Instagram foto’s van Karlien en vergeet haar vooral niet te volgen zodat je haar achterste regelmatig op jouw feed voorbij kunt zien komen.