De familie Schumacher is bekend in de racewereld

De naam Schumacher betekent eigenlijk al dat je later gegarandeerd een carrière in de autosport tegemoet gaat.

 

De gebroeders Ralf en Michael Schumacher zullen je niet onbekend in de oren klinken. Hun zonen, David en Mick Schumacher, zijn momenteel de mannen die het moeten doen voor de familie. David Schumacher is momenteel te zien als coureur in de Formule 3. Je zou denken dat in een sportwereld zoals deze best hectisch kan zijn. Dat klopt. Het bestaat uit veel trainen, meetings, samenwerkingen en andere randzaken. Gelukkig heeft David Schumacher iemand aan de haak geslagen die precies weet hoe dit wereldje in elkaar steekt.

Vivien Keszthelyi is de vriendin van David Schumacher

Racecoureur Vivien Keszthelyi is de nieuwe vriendin van David Schumacher. Ze neemt haar sport erg serieus en weet precies wat David ook bezighoudt. De knappe Vivien komt uit Debrecen, in Hongarije. Ze begon haar baan al in 2014, op 13-jarige leeftijd. Ze heeft al heel wat wedstrijden versleten waaronder ook op jonge leeftijd. Met een speciale licentie om op jonge leeftijd mee te mogen doen aan de Europese Swift Cup, wist ze als zesde te eindigen. Netjes!

 

Daar stopte haar succes nog niet. Vivien Keszthelyi werd door haar opvallende resultaten uitgenodigd om ook deel te nemen aan de Oostenrijkse Swift Cup. Hier werd ze vierde. Dit was nog maar het begin van haar carrière. Er volgden nog veel meer indrukwekkende resultaten en haar hoogtepunt heeft ze nog niet bereikt. In 2019 besloot de vriendin van David Schumacher een volgende stap te zetten in haar carrière. Zo maakte Vivien haar debuut in het Formule-racing. Net als haar vriend David Schumacher neemt ze nu deel aan de Formule 3.

Vivien Keszthelyi heeft met haar 20-jarige leeftijd nog veel potentie. De doorbraak laat nog even op zich wachten, maar kunnen niet wachten om haar te zien scheuren. Voor eigen land is Vivien nu al een groot voorbeeld en spektakel. Dit komt omdat ze de eerste Hongaarse vrouw is die zulke successen boekt in de autosport. David en Vivien Keszthelyi zijn dus een echt (horse)powerkoppel.

Zie hieronder foto’s van de Instagram van Vivien Keszthelyi: