Afgelopen april zijn de finalisten van Miss Nederland 2022 weer bekendgemaakt. In deze jaarlijkse wedstrijd gaat de Miss Nederland Organisatie op zoek naar de mooiste dame van het land. De organisatie schrijft zelf op de officiële website dat het geen cliché wedstrijd is zoals mensen het van vroeger kennen. Voor de titel van Miss Nederland 2022 zijn ze opzoek naar een vrouw met brains, beauty én gevoel voor business.

Wie is de mooie Vitória de Castro Barbosa?

Eén van de grote kansmakers om Miss Nederland 2022 te winnen is de 22-jarige Vitória de Castro Barbosa, of Vitória Karolinne op Instagram. Vitória heeft Braziliaanse roots en is op haar zesde verhuisd naar Nederland. Ze woont op dit moment in het mooie Amsterdam. Voor Vitória mee deed in de strijd om de titel van Miss Nederland 2022, deed ze in 2021 mee om de titel van Miss Overijssel te winnen. Daar behoorde ze ook als één van de gelukkige tot de finalisten. Vitória heeft Marketing & Commerciële Economie gestudeerd en is op dit moment werkzaam als Online Marketeer. En dat doet ze goed als je het ons vraagt!

Vitória Karolinne als kanshebber voor de titel Miss Nederland 2022

Naast haar werkzaamheden als Online Marketeer is Vitória ook erg actief op Instagram. Met 14,4 duizend volgers is ze niet meer onbekend in Nederland. Ze is op dit moment veel met online marketing en crypto bezig en heeft een duidelijk doel voor ogen met haar deelname aan de Miss Nederland verkiezing. Vitória Karolinne wil met haar deelname aan Miss Nederland 2022 andere jongen meiden inspireren en motiveren om in jezelf te geloven.

Het is volgens Vitória niet nodig om te voldoen aan de mode-standaarden om het ver te schoppen. Ook als je niet de juiste lengte of maten hebt, is het mogelijk om je dromen na te jagen. Als je in jezelf gelooft, kun je alles voor elkaar krijgen. Om naast Vitória Karolinne’s mooie woorden nog een beter beeld te krijgen van haar prachtige looks, hebben wij haar mooiste foto’s voor je uitgezocht.

Heb je al een beetje een beter beeld van wie de prachtige Vitória Karolinne is? Of ben je benieuwd geworden naar de andere finalisten? Check dan de 10 finalisten van de Miss Nederland 2022 verkiezing.