Dit is natuurlijk iets wat hoog op jouw bucketlist hoort te staan, maar dit is niet de enige manier om de distilleerderijen, prachtige natuur en het verhaal achter je favoriete whisky te ontdekken. Maak kennis met de virtuele whiskytour.

HuKh_Glenfiddich_AMS_HR_021

Virtuele Whiskyreis Glenfiddich

Glenfiddich’s eigen ambassadeur, Tony van Rooijen neemt je met zijn aanstekelijke passie mee naar de wondere wereld van de Schotse whisky. Op inspirerende wijze wordt je meegenomen op reis langs prachtige beelden en persoonlijke verhalen. De ervaren whiskydrinker wordt op zijn kennis getest en de beginneling maakt kennis met de verschillende smaken, kleuren en geuren.

40 theaters door heel Nederland

Tijdens de show heeft elke toeschouwer een eigen tasting-box waarmee de beleving pas echt werkelijkheid wordt. En de whiskyreis trekt door heel Nederland. Bekijk via de site in welke steden in de buurt de whiskyreis plaatsvindt, trakteer je vader, beste maat of complete vriendengroep op een unieke experience.

virtuele whisky tour man man 2

Win 3 x 2 kaarten

En omdat wij weten hoe blij een man wordt van whisky, geven we 3 x 2 kaarten weg. Nu kun jij je beste maat of (schoon)vader verrassen op een avond vol whisky en bijzondere verhalen in een unieke setting. Het enige wat jij hoeft te doen is een mail sturen naar redactie@man-man.nl en vertellen waarom jij bij deze unieke theatertour aanwezig moet zijn.