De gekleurde Smeg

Een gekleurde koelkast hoeft niet lelijk te zijn. Wanneer je het goed doet, kan het er juist heel tof uitzien. Vooral een rode of mintgroene variant kan de eye catcher van je keuken zijn. Zorg er dan wel voor dat de rest van je keuken clean blijft op het gebied van kleuren.

koelkasten-smeg-mintgroen-manman

FAB28RV1 koelkast

Smeg €828 Shop nu
koelkasten-keuken-smeg-manman

Igloo mini koelkast

Als je maar alleen woont, heb je natuurlijk niet zo’n grote koelkast nodig. Dan is deze Igloo koelkast ideaal. Hij is compact, een stuk goedkoper, maar ziet er niet als een campingkoelkastje uit. Extra: de koelkast beschikt over een bieropener, biertje eruit en je kunt hem gelijk openmaken.

koelkasten-igloo-manman

Mini Refrigerator

Igloo €129 Shop nu
koelkasten-igloo-blikopener-manman

Klarstein koelkast voor onderweg

Deze stijlvolle, retro mini koelkast is ideaal om je dranken koel te houden wanneer je op de weg bent. De koelkast beschikt over een handvat, zodat je hem gemakkelijk op kan tillen en verplaatsen en een adapter voor de auto. Deze koelkast is met zijn toepasselijke design ideaal om mee te nemen op je roadtrip door USA.

klarstein-koelkasten-manman

Mini Koelkast Taverna Rood

Klarstein €78 Shop nu
mini-koelkasten-manman

Marshall

Voor de rockers onder ons hebben we de Marshall koelkast. Rechtstreeks van het podium naar je mancave, de Marshall is een muziekbox en koelkast in een. Deze koelkast brengt je mancave naar een next level.

marshall-koelkasten-manman

Marshall fridge

Marshall €480 Shop nu
koelkasten-marshall-manman

De Amerikaanse koelkast

In Amerika is alles groots en over de top, dus ook de koelkasten. Deze Amerikaanse koelkast beschikt over een icecube maker, led verlichting, Active Fresh Blue Light en nog meerdere extraatjes. Dit laatste zorgt ervoor dat de bewaartijd van verse groenten en fruit verlengt wordt terwijl de smaak behouden blijft. Het staat heel stijlvol wanneer je deze koelkast in het design van je keuken verwerkt. Met de Amerikaanse koelkast haal je een en al luxe in huis.

amerikaanse-koelkasten-manman

GN162430P Amerikaanse koelkast

Beko €1149 Shop nu
amerikaanse-koelkasten-keuken-manman

Een koelkast is nu eenmaal een item dat je nodig hebt in je keuken. Je zou ervoor kunnen kiezen om de keuken in het design te verwerken, in dezelfde kleur als de kastjes of omringd door een mooie kast. Maar je kan er ook voor kiezen om de koelkast los te plaatsen, zodat het juist het key item van je keuken wordt.