Vintage Electric Scrambler

Deze E-bike is van een hele andere soort dan wat we gewend zijn. Ja, we hebben het als een gehad over deze E-bike met hoog caféracer-gehalte, maar dit is toch net weer anders. Het is overduidelijk dat het hier gaat om een fiets die zijn inspiratie leent uit de vintage hoek. De fiets kent een hele toffe vormgeving en zal beslist wat hoofden doen draaien op straat. Wat opvalt zijn de aspecten in het design die we ook kennen van motoren. Zo is er de massieve voorvork, de ruige banden en meest in het oog springend: de electro-motor tussen het frame.

De fiets is uitgerust met een lithium accu met een vermogen van 702 Watt. Als resultaat hiervan (afhankelijk van je modus) kun je een afstand van 56km overbruggen. De fiets kent twee verschillende standen: een race-modus en een street-modus. Waarbij de eerste je een topsnelheid van ongeveer 65km/u belooft en de tweede stopt bij ongeveer 32km/u.

Mocht je nou denken, ik ga liever voor een echte scrambler, dan moet je beslist deze BMW scrambler in een Brabants jasje eens checken.

Vintage electric scrambler MAN-MAN 3 Vintage electric scrambler MAN-MAN 2 Vintage electric scrambler MAN-MAN 6 Vintage electric scrambler MAN-MAN 8 Vintage electric scrambler MAN-MAN 5 Vintage electric scrambler MAN-MAN 7 Vintage electric scrambler MAN-MAN 9 Vintage electric scrambler MAN-MAN 4 Vintage electric scrambler MAN-MAN 10